Yahoo Mail-app werkt nu ook met Gmail-accounts

Jarno Stinissen
12 december 2015, 10:55
1 min leestijd
Yahoo Mail-app werkt nu ook met Gmail-accounts

De e-mail-app Yahoo Mail werkt voortaan ook met Gmail-accounts. Daarmee wordt de applicatie in één keer voor veel Android-gebruikers interessant.

Lees verder na de advertentie.

Yahoo Mail Gmail-ondersteuning

Yahoo Mail  voor Android werd in oktober compleet vernieuwd  en ondersteunde toen  alleen Yahoo-, Outlook-, AOL- en Hotmail-accounts. In de basis is het een prima e-mail-app, die je zonder wachtwoord laat inloggen en werkt met een fijne interface. Voor veel Android-gebruikers was de app echter niet interessant, omdat Gmail-ondersteuning ontbrak. Met versie 5.1 van Yahoo Mail, die nu beschikbaar is in Google Play, komt daar verandering in.

Gmail is goed in de Yahoo Mail-app geïmplementeerd. De app toont op fraaie wijze je inbox, laat je gemakkelijk mails  archiveren en werkt met veegbewegingen om snel berichten weg te werken. Ook handig is de mogelijkheid om binnen de app te zoeken naar mailtjes in je Gmail-inbox. De update brengt verder de optie om meerdere berichten  in één keer te selecteren, zodat je ze sneller  verplaatst of verwijdert.

Een belangrijke feature van Yahoo Mail is dat je zonder wachtwoord kunt inloggen. Dat kan wanneer je gebruikmaakt van Yahoo Account Key, dat je met push-notificaties laat inloggen. Door in het inlogscherm op Account Key te tikken, wordt een berichtje verstuurd waar je simpelweg op dient te tikken. Zo hoef je nooit meer te klungelen met wachtwoorden.

Yahoo Mail voor Android downloaden

Wil je Yahoo Mail eens proberen, dan kun je de applicatie via onderstaande link downloaden. De app is gratis in gebruik, weegt 15MB en werkt op alle apparaten met Android 4.1 of hoger.

Download Yahoo Mail in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu