Yahoo Weer: populaire en visuele weer-app uitgebracht voor Android

Redactie
16 augustus 2013, 9:43
1 min leestijd
Yahoo Weer: populaire en visuele weer-app uitgebracht voor Android
yahoo weer

Yahoo Weer is eindelijk voor Android uitgebracht. De app, die al geruime tijd beschikbaar en zeer populair op iOS is, laat gebruikers het huidige weer en de weersverwachting in een zeer visueel ingestelde app bekijken. Zo gebruikt Yahoo Weer foto’s van de eveneens Yahoo-dienst Flickr, gemaakt door fotografen die door Yahoo zijn uitgekozen en waar ze de foto mooi van vinden.

En ja, ook jij kan bij de gekozen foto’s horen, mits je de kiekjes naar Flickr uploadt en er beperkte rechten aan hebt verleend.

Lees verder na de advertentie.

Yahoo Weer: wat kun je er allemaal mee?

De Yahoo Weer-app plaatst een foto van de betreffende locatie waar de gebruiker zicht op dat moment bevindt, bij de het huidige weer. Zo heb je altijd een mooi beeld van het huidige weer. In de app is onder andere een vijfdaagse weersvoorspelling met de bijbehorende weersinformatie te zien.

Als je meer informatie wilt bekijken, kun je het toestel zijwaarts draaien. Onder andere de wind- en luchtdruk, neerslag en stand van de zon en maan zijn in de app te bekijken.

In totaal is het mogelijk om tien verschillende weerlocaties op te slaan. Alle informatie van Yahoo Weer wordt van The Weather Channel gehaald.

Yahoo Weer: download

Yahoo Weer is gratis in Google Play te downloaden. De app was al wel beschikbaar, maar door de officiële update heeft de app hetzelfde nieuwe uiterlijk als iOS gekregen.

Download: Yahoo Weer (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu