De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Yellowbag: volg prijsdalingen van je favoriete producten

Gijs Ettes
4 mei 2015, 19:11
1 min leestijd
Yellowbag: volg prijsdalingen van je favoriete producten

Yellowbag is een app van Nederlandse bodem die je op de hoogte houdt van kortingen voor zelfgekozen producten. De app stuurt notificaties en zet je favoriete shops in een overzichtelijk lijstje.

Lees verder na de advertentie.

Je digitale verlanglijstje

Nadat je bent aangemeld (dat kan zowel via Facebook of mail) kun je direct beginnen met het toevoegen van je favoriete producten. Je kunt ze opslaan en onderverdelen in categorieën, en zodra een product in prijs daalt, stuurt Yellowbag een notificatie. De webshops waar de producten verkrijgbaar zijn, worden opgeslagen in een adresboek. Volgens de bedenkers werkt Yellowbag met 93 procent van de webwinkels wereldwijd, dus de  kans is groot dat ook jij er wat aan hebt.

yellowbag android

Het toevoegen van producten relatief eenvoudig. Vanuit het startscherm druk je op het plusteken onderaan en vervolgens voer je de url van de productpagina in. Wel moet je dus de link kopiëren vanuit de browser of beschikken over een goed geheugen.

Nadat je het product hebt bevestigd, geef je de app  de opdracht om de prijs in de gaten te houden door op  ‘Watch price’ te  drukken. Dat kan tot twintig keer; wil je meer price alerts, dan moet je Facebook-vrienden uitnodigen. Elke vriend die Yellowbag ook gaat gebruiken, levert jou tien alerts op.

Yellowbag downloaden

Yellowbag is gratis beschikbaar in Google Play en vrij van advertenties. De navigatie in de huidige versie werkt nog niet helemaal vlekkeloos, en dan met name bij het schakelen tussen menu’s en het invoeren van nieuwe producten. Hopelijk komt hier met een toekomstige update verbetering in.

Wel handig aan de app is dat het fungeert als een digitaal verlanglijstje en is te beveiligen met een wachtwoord, zodat anderen niet kunnen meekijken. Yellowbag vereist Android 4.1 en hoger.

Download Yellowbag in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu