De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Met Yellowbag betaal je nooit teveel voor je favoriete producten

Wouter Nijsen
16 juni 2016, 15:32
2 min leestijd
Met Yellowbag betaal je nooit teveel voor je favoriete producten

De Nederlandse app Yellowbag houdt gebruikers op de hoogte van prijsdalingen  van hun favoriete producten. De app stuurt een notificatie zodra de prijs daalt.

Lees verder na de advertentie.

Prijsverlagingen volgen met Yellowbag

Yellowbag is een handige app die de prijzen van je favoriete producten in de gaten houdt, en je een notificatie stuurt zodat ze in prijs verlagen. Vorig jaar verscheen de app in Google Play, maar sindsdien is hij flink verbeterd. Volgens de makers monitort Yellowbag meer dan 20 miljoen producten, waardoor vrijwel elk product met de app werkt.

Het toevoegen van een product aan Yellowbag is simpel. In je browser open je een webshop en zoek je naar een product. Vervolgens tik je (in Chrome) op de drie puntjes rechtsboven, kies voor je `Delen` en druk je op het Yellowbag-icoontje. Dit werkt op dezelfde manier als dat je bijvoorbeeld artikelen toevoegt aan later-lezen-app Pocket.

Vervolgens zie je wat de beste en meeste actuele prijzen van het betreffende product is. Dit product wordt overigens ook direct aan Yellowbag toegevoegd, waardoor je een overzicht krijgt van alle producten die je hebt toegevoegd en door de app worden gevolgd. Vanuit het overzicht is het ook mogelijk om productlinks te kopiëren (handig bij het delen), of je weer van je digitale verlanglijst af te halen.

In het overzicht kun je altijd de meest actuele prijzen checken, maar misschien nog wel handiger is dat je een notificatie ontvangt als een product (tijdelijk) goedkoper is geworden. Wel is het  slim om te checken of de notificaties zijn ingeschakeld, door de instellingen van Yellowbag even in in te duiken. De prijzen worden continu gecheckt, waardoor je als gebruiker ervan verzekerd bent dat je niet teveel betaalt.

Download de Yellowbag update

De Android-app van Yellowbag is via onderstaande link te downloaden. De app is gratis en werkt op de meeste toestellen.

Download Yellowbag in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu