De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

yFrog: nieuwe Twitter-applicatie voor Android

Redactie
11 december 2009, 12:30
1 min leestijd
yFrog: nieuwe Twitter-applicatie voor Android
yfrog android

yFrog is een populaire foto- en videosite voor Twitter. Als je in een twitterberichtje een foto wilt publiceren kun je kiezen uit Mobypicture, Twitpic en nog een aantal andere, waaronder yFrog. Mocht je dol zijn op deze foto-uploaddienst, dan kun je nu een speciale app installeren. Vanuit deze applicatie is het makkelijker om foto’s en video’s naar Twitter te sturen.
Maar tegelijk is het ook een normale Twitter-applicatie, waarmee je tweets kunt lezen, followers bekijken en Twitter doorzoeken. Het is geschikt voor Android 1.5 en hoger. Tegelijk heeft yFrog ook een soortgelijke applicatie voor BlackBerry geïntroduceerd.

De Android-applicatie biedt meer mogelijkheden dan die voor BlackBerry, onder andere de mogelijkheid om een wachtlijst (queue) van meerdere uploads klaar te zetten. Je kunt de GPS-locatie meesturen met je upload en je kunt een onbeperkt aantal uploads klaarzetten. Video’s mogen een maximale lengte van 15 minuten hebben. yFrog is onderdeel van ImageShack, de bekende dienst waarmee je foto’s online kunt zetten.

Lees verder na de advertentie.

Kortgeleden kwam er een andere nieuwe Twitter-app voor Android uit: die van Seesmic. Die was nog niet goed genoeg om favoriet Twidroid te verslaan en de gespecialiseerde insteek van yFrog zal ook geen reden zijn om Twidroid aan de kant te zetten.

Mocht je de applicatie nog niet in de Android Market kunnen vinden: je kunt het ook handmatig installeren: Yfrog for Android.

Via: Yfrog Blog

Categorie: Sociaal
Thema's: Android, Twitter

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's