De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Update chat-app Yo: verstuur links en stel een profielfoto in

Gijs Ettes
13 augustus 2014, 15:33
1 min leestijd
Update chat-app Yo: verstuur links en stel een profielfoto in
yo update

In navolging van de iOS-versie heeft ook de Android-versie van de super simpele chat-app Yo een update gekregen. Met de nieuwe versie heb je de mogelijkheid om een profiel en een foto in te stellen, al is dit niet verplicht om met anderen te ‘Yo’en’. In de app kun je iemands profiel bekijken door naar rechts te swipen.

De Yo update introduceert verder de functie `Yo link`. Deze maakt het mogelijk om links die je hebt gekopieerd en die op je klembord staan, te delen met andere gebruikers. Om de link te sturen, druk je even op de naam van een andere Yo-gebruiker. Met de functie Yo Index lijkt de app een centrale hub te willen worden voor allerhande soorten notificaties. Deze index toont een lijst met apps en services die de mogelijkheden van de chat-app benutten, zoals IFTTT, een app waarmee je bepaalde handelingen kunt automatiseren.

Lees verder na de advertentie.

Yo update downloaden

Yo heeft niet bepaald veel om het lijf, maar kent na de laatste update dus wel een aantal features. De versie voor Android is gratis te downloaden en vereist Android 2.2 en nog geen MB aan vrije opslagruimte.

Download Yo in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu