De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

You Must Build A Boat is de tofste puzzelgame voor Android

Wouter Nijsen
4 juni 2015, 19:25
2 min leestijd
You Must Build A Boat is de tofste puzzelgame voor Android

You Must Build A Boat is een nieuwe game van de makers van 10000000. Het spel combineert puzzel- met rpg-elementen, wat leuk en erg verslavend is. Google Play is weer een topgame rijker.

Lees verder na de advertentie.

Blokken schuiven en een boot bouwen

Misschien  ben je bekend met het spelletje 10000000, dat enkele jaren geleden werd uitgebracht en al snel een hit werd. Dit spelletje was een soort drie-op-een-rij waarin je blokken moest verschuiven om zo allerlei monsters te verslaan. De makers van 10000000 komen vandaag met een nieuw spelletje: You Must Build A Boat. Ook deze game is weer erg geslaagd, zeker als  je fan bent van puzzelen.

You Must Build A Boat maakt puzzelen leuker door er rpg-elementen aan te verbinden. Dat betekent dat je niet blokken verschuift om punten te scoren, maar om vijanden te verslaan en goud te verzamelen. Dat  goud gebruik je vervolgens om jezelf te upgraden, zodat je het tegen steeds sterkere tegenstanders kunt opnemen.

Zoals de naam van de game al doet vermoeden, ben je tijdens het spelen ook bezig met het opbouwen van een boot. Die gebruik je om andere werelden te ontdekken en hier verschillende missies aan te nemen. Uiteraard worden die, naarmate  je in het spel vordert, steeds lastiger om te voltooien. Op deze manier dwingt de game je om steeds verder te spelen en je personage uit te bouwen, wat behoorlijk verslavend werkt.

You Must Build A Boat is daarnaast voorzien van een fijne besturing, die goed met touch werkt, en veel verschillende missies. Er is genoeg te doen in de game, dus kunt heel wat uurtjes in het spelletje kwijt.

Download You Must Build A Boat voor Android

You Must Build A Boat staat voor 2,99 euro in Google Play, maar is dat geld dubbel en dwars waard. Via onderstaande link is het spel te downloaden. Zorg dat je voor de installatie beschikt over Android 2.3 of hoger en 22MB aan vrije opslagruimte.

Download You Must Build A Boat in Google Play (2,99 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu