De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

YouTube 2.1: makkelijker reacties plaatsen, verbeterde UI

Redactie
9 december 2010, 20:02
1 min leestijd
YouTube 2.1: makkelijker reacties plaatsen, verbeterde UI
youtube

De nieuwste versie van de YouTube-applicatie is in de Android Market te downloaden. YouTube 2.1 brengt enkele belangrijke vernieuwingen. Zo kun je vanaf nu een reactie achterlaten tijdens het kijken van een video, net zoals bij de desktopversie. Daarnaast is de gebruikersomgeving vernieuwd. Je hoeft de telefoon slechts een kwartslag te draaien om de zogenaamde Full Screen-modus te openen. Ook kun je een video pauzeren door simpelweg één keertje op het scherm te tikken en spoel je in een handomdraai voor- of achteruit om een bepaald fragment te vinden.

Eind augustus lanceerde YouTube een razendsnelle mobiele versie van YouTube. De mobiele website maakt gebruik van HTML5, de nieuwste generatie van de moedertaal van internet. De knoppen op m.youtube.com zijn groter dan eerst, waardoor het makkelijker is geworden om te navigeren. Wie liever geen filmpjes kijkt in de webbrowser, doet er goed aan om de speciale YouTube-applicatie te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

De applicatie downloaden of bijwerken? Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen. Let op: je hebt Android 2.2 nodig om de nieuwste versie van YouTube binnen te halen.

Hieronder een video, waar te zien is hoe de nieuwste versie van YouTube werkt op de Nexus S.

Bron: Google Mobile

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu