Nieuwe YouTube Android-app krijgt verbeterde afspeellijsten (download)

Redactie
7 augustus 2014, 17:01
1 min leestijd
Nieuwe YouTube Android-app krijgt verbeterde afspeellijsten (download)
youtube afspeellijsten

De YouTube Android-app heeft een update gekregen waardoor de functie van afspeellijsten is verbeterd. De afspeellijsten zijn namelijk één van de belangrijkste features van de videodiensten, want velen gebruiken het volgen afspeellijsten om bijvoorbeeld een speellijst van muziek samen te stellen, alle video’s van een vakantie te bundelen of een speciale lijst van iemand anders te volgen.

De nieuwe YouTube afspeellijsten maken het mogelijk om gemakkelijker je lijsten te beheren en deze ook gemakkelijker te vinden.

Lees verder na de advertentie.

YouTube afspeellijsten

De eerste grote verandering is een speciale afspeellijst-sectie in het menu bij een YouTube-profiel. Zo zie je snel welke afspeellijsten een gebruiker beheert. Daarnaast is de like-knop vervangen door een plus-knop, waardoor gebruikers duidelijker zien dat zij zichzelf op een afspeellijst kunnen abonneren.

De laatste verandering binnen de YouTube afspeellijsten is ook fijn: in het hamburger-menu van de app zit voortaan onder het kopje afspeellijsten een snelkoppeling naar de ‘alles weergeven’, waarmee je direct al je afspeellijsten zien – van jezelf of die van anderen waarop je bent geabonneerd.

Lees ook

Download

De nieuwe YouTube-app wordt gefaseerd naar Android-gebruikers uitgerold. Het apk-bestand is alvast hier te downloaden.

Download YouTube in Google Play (gratis)

(via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu