YouTube Android-app krijgt ‘Later bekijken’ en +1 knop

Redactie
15 november 2011, 16:13
1 min leestijd
YouTube Android-app krijgt ‘Later bekijken’ en +1 knop
YouTube Android-app krijgt 'Later bekijken' en +1 knop
Google YouTube app voor Android

Google heeft een nieuwe versie van de YouTube Android-app uitgebracht. Versie 2.3.4 brengt enkele handige toevoegingen met zich mee zoals de +1 knop waarmee je kunt aangeven welke filmpjes je leuk vindt en de mogelijkheid om filmpjes toe te voegen aan je YouTube wachtlijst. Dit doe je door een filmpje in de afspeellijst Later bekijken te plaatsen zodat je deze op een toekomstig tijdstip kunt terugkijken. Een mogelijkheid die al geruime tijd beschikbaar is op de webversie en nu eindelijk ook voor Android beschikbaar is.

Met de +1 knop wil Google de YouTube-app beter laten aansluiten bij haar sociale netwerk Google+. De ‘Later bekijken’ knop is een zeer welkome toevoeging die door velen werd gemist in de YouTube Android-app. Als je via de browser een filmpje bekijken is rechtsonderin naast het YouTube-logo een + knop geplaatst waarmee je filmpjes direct in een wachtrij kunt zetten als je bent ingelogd in je Google-account.

Lees verder na de advertentie.

Een andere toevoeging is dat je tijdens het uploaden van een filmpje je de titel en beschrijving kunt veranderen. Vooralsnog moest je eerst wachten totdat het volledige filmpje op de servers van Google stond voordat je een tikfoutje kon wijzigen. De YouTube-app is gratis te downloaden in de Android Market.

Downloaden via Android Market: YouTube (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu