Screenshots: Google hint naar offlinefunctie YouTube in Google Play

Redactie
12 augustus 2014, 19:36
1 min leestijd
Screenshots: Google hint naar offlinefunctie YouTube in Google Play
youtube offline

Google werkt al een geruime tijd aan een offlinefunctie voor de YouTube Android-app. Bijna een jaar geleden zei Google dat de offline-feature nog voor het einde van 2013 zou worden toegevoegd, maar dat heeft flink op zich laten wachten – we wachten er namelijk nog steeds op.

Via de screenshots van de YouTube-app in de Google Play Store hint Google opnieuw naar de YouTube offline-functie, want in het app-menu in de screenshots is een sectie ‘offline’ te vinden.

Lees verder na de advertentie.

YouTube offline-feature

De offlinefunctie van YouTube zou gebruikers de mogelijkheid geven om een video voor enkele dagen op hun smartphone of tablet op te slaan. Dat Google aan deze functie werkt blijkt uit de apk-bestanden van de laatste YouTube-versies, waar hints naar ‘YouTube Offline’ werden gevonden.

youtube offline

Maar dat Google in de screenshots van de YouTube-app in Google Play de offline-functie tonen, betekent waarschijnlijk dat het niet lang meer duurt voordat de Android-app offline video’s kan opslaan.

Download

Youtube is gratis in Google Play te downloaden. Wanneer de offlinefunctie precies aan de app wordt toegevoegd, blijft vooralsnog onbekend.

Download YouTube in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu