YouTube update brengt verbeterd zoeken en nieuwe navigatie (download)

Redactie
27 november 2013, 14:22
1 min leestijd
YouTube update brengt verbeterd zoeken en nieuwe navigatie (download)
YouTube update

De laatste YouTube update maakt de officiële video-app van Google weer net wat beter en sneller. Zo is het navigatie-menu op de schop genomen en heeft deze een andere indeling dan voorheen, met de nadruk op hetgeen dat je nog moet zien en waarop je bent geabonneerd.

Ook is de zoekfunctie verbeterd: daar kun je voortaan direct zoeken naar video’s, kanalen en afspeellijsten.

Lees verder na de advertentie.

YouTube update screenshots

Onderstaande screenshots laten de nieuwe versie van de YouTube-app zien. De YouTube update wordt op dit moment uitgerold.

De app sluit naadloos aan bij het meer simpele en speelse design van Android 4.4, en werkt in combinatie met de Chromecast enorm goed. Als je met het wifi-netwerk bent verbonden waarmee ook de Chromecast een connectie heeft, verschijnt het Chromecast-icoon automatisch in de bovenste balk van de app.

Meer weten over YouTube?

Check ook ons uitgebreide artikel over YouTube Android, met handige tips en trucs. Of lees het laatste nieuws over de videodienst.

De YouTube update is gratis in Google Play te downloaden. Velen hebben de YouTube update al ontvangen, maar mocht je ‘m nog niet binnen hebben: hier kun je ‘m downloaden. Lees hoe je dergelijke bestanden kunt installeren in ons handige overzicht APK Android-bestanden installeren.

Download: YouTube (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu