Placeholder

YouTube voor Android krijgt betere uploadmogelijkhedenDe nieuwe versie van de officiele YouTube-app voor Android brengt een aantal welkome verbeteringen voor gebruikers die graag video’s uploaden. Het is nu gemakkelijker om video’s online te zetten in de app zelf, en als je video online staat kun je die ook gemakkelijker aanpassen. Ook zijn afspeellijsten nu aan te maken en te wijzigen vanaf je mobiel.

Het is nu mogelijk om de titel en de omschrijving van een geüploade video te wijzigen als je een filmpje online hebt gezet. Daarnaast zijn de privacy-instellingen van een video nu ook via je mobiele telefoon te passen. Je gemaakte afspeellijsten zijn nu ook mobiel aan te passen. Ook nieuwe afspeellijsten zijn aan te maken en bestaande afspeellijsten kunnen nu verwijderd worden.

Als je YouTube al hebt geïnstalleerd op je Android-apparaat, dan zal de app geüpdatet worden naar versie 2.2.14 als je de Market opent. Voor diegene die YouTube nog niet op zijn mobiel heeft staan, de video-applicatie is ook los te downloaden in de Android Market.

Downloaden via Android Market: YouTube (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.