Placeholder

Yumm: vingerbijtend spannendYumm is een spel dat ideaal is om wat vrije tijd mee te doden. De bedoeling van het spel is het monster te slim af te zijn. Je houdt zijn vinger in zijn mond, en als je deze niet op tijd wegtrekt wordt deze opgegeten. Trek je je vinger te vroeg weg dan heeft het monstertje ook gewonnen.Waar Yumm in uitblinkt is de verslavingsfactor. Het monstertje ziet er aandoenlijk uit, hoewel deze natuurlijk duivelachtig moet overkomen. Als je in je vinger wordt ‘gebeten’ schieten er bloedvlekken op het scherm. Grafisch ziet het spel er misschien niet al te goed uit, verslavend is het wel. Na elk spelletje wordt opnieuw de stand tussen jouw en het monstertje opgemaakt.

Om het spel te spelen heb je minimaal Android 2.1 of hoger nodig. Yumm is gratis, maar wel voorzien van advertenties. Behaalde scores kun je delen via Facebook of Twitter. Mocht je er niet uitkomen, dan kun je in de app ook nog uitleg krijgen over hoe de game te spelen.

Downloaden via Android Market: Yumm (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.