Maak je foto’s mooier voordat je ze genomen hebt met Z Camera

Rick van der Veer
9 januari 2017, 13:45
2 min leestijd
Maak je foto’s mooier voordat je ze genomen hebt met Z Camera

Veel apps laten je filters en andere effecten op je foto’s toepassen nadat je ze genomen hebt. Met Z Camera kun je al voordat je een foto genomen hebt zien hoe een filter eruit ziet.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met Z Camera

Z Camera is een app die in theorie de bestaande camera-app van je Android-smartphone volledig kan vervangen. De app kan zowel foto’s maken als video’s schieten, en biedt ook een pro-modus als je meer controle wil over zaken als de belichtingsinstellingen.

De grote kracht van Z Camera zit ‘m in de filters en effecten die je op je foto’s kunt toepassen. Via de ingebouwde winkel kun je allerlei effecten downloaden, waaronder klassiekers zoals sepia- en zwartwiteffecten. De winkel bevat verder allerlei beauty-opties. Zo kun je make-up toepassen of je spieren beter voor de dag laten komen.

Het voordeel van Z Camera is dat je alle effecten uit de app live kunt bekijken voordat je de foto schiet. Hiermee kun je ervoor zorgen dat de situatie zich perfect leent voor het effect dat je wil gebruiken. Bij het schieten van video’s kun je niet alle effecten live bekijken doordat het om bewegend beeld gaat, maar bij foto’s kun je vrijwel alle filters en effecten bekijken, voordat je het plaatje schiet.

Naast filters en effecten ondersteunt Z Camera een hele reeks aan standaardhandelingen voor je foto’s. Je kunt je geschoten plaatjes bijsnijden, roteren en achteraf bewerken met emoji. Daarnaast laat Z Camera je rechtstreeks tekenen op je foto’s. Achteraf is het mogelijk om de instellingen van je gekozen filter aanpassen.

Z Camera downloaden

Z Camera is via onderstaande link gratis te downloaden uit de Play Store. Met in-app aankopen of het bekijken van advertenties kun je extra filters aanschaffen, terwijl je met een VIP-lidmaatschap voor een maandelijks bedrag onbeperkt toegang krijgt tot alle mogelijkheden.

Download Z Camera in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu