De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Zeg je abonnementen gemakkelijk op met de OpzegApp

Redactie
25 december 2012, 15:20
1 min leestijd
Zeg je abonnementen gemakkelijk op met de OpzegApp

Abonnementen opzeggen is veelal een hel. Echt een hel. Geen wonder: de andere partij wil natuurlijk dat je lid blijft. Ik word nog bijna wekelijks door de Volkskrant gebeld of ik toch écht niet weer lid weer worden want ze hebben wel een héle mooie aanbieding voor mij! Of de Viva, die ik ooit eens aan iemand cadeau deed en sindsdien nog steeds word gevraagd of ik niet een abonnement op het vrouwenblad zou willen hebben. Om al die opzegfrustraties te temperen, heeft Webformatics de OpzegApp ontwikkeld die gratis in de Google Play Store te downloaden is.

De OpzegApp laat je binnen enkele minuten je abonnement voor altijd opzeggen. Denk aan een krant, tijdschrift, sportschool of verzekering. De opzeggingen worden per aangetekende post verstuurd en elke opzegging kost € 1,79. Hier zitten alle kosten bij inbegrepen. De lijst met bedrijven van de OpzegApp is vrij uitgebreid en wordt door de ontwikkelaars vaak geüpdatet. Het enige wat jij moet doen, is je abonnementsgegevens invoeren.

Lees verder na de advertentie.

Naast een lijst met bedrijven beschikt de app ook een alfabetische rubriekenlijst met allerlei soorten abonnementen die je kunt opzeggen. Je persoonsgegevens worden niet verkocht en ook niet naar andere bedrijven verspreid. De brief die je stuurt, ontvang je tevens als een PDF-bestand in de e-mail. Handig voor je eigen boekhouding.

Download: OpzegApp (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu