Ziggo brengt Android-app voor Honeycomb-tablets uit

Redactie
25 november 2011, 16:41
2 min leestijd
Ziggo brengt Android-app voor Honeycomb-tablets uit
Ziggo brengt Android-app voor Honeycomb-tablets uit

Ziggo heeft een Android-app uitgebracht voor Honeycomb-tablets. Met de applicatie kun je snel zien wat er allemaal op televisie is, krijg je kijktips voorgeschoteld en het belangrijkste medianieuws. Het Ziggo On Demand filmaanbod is ook terug te lezen via de tablet-app. Android-bezitters moesten een tijdje wachten op de tablet-app. De iPad-app van Ziggo kwam al in juli op de markt, een iPhone-versie van de Ziggo-app is al sinds juli te krijgen. Een Android-versie van de Ziggo telefoon-app zal binnenkort volgen.

De Ziggo Android-app voor Honeycomb-tablets biedt het programmaoverzicht aan voor meer dan 160 zenders. De volgorde van de zenders aan te passen aan je eigen voorkeur en je kunt je eigen favorieten instellen. Ook kan je zoeken op trefwoord of genre naar een geschikt programma. Je kunt rechtstreeks programma’s delen via twitter of e-mail met anderen. De app biedt kijktips aan over wat die dag de moeiete waard is om te bekijken en je kunt ook een alarm instellen voor als je favoriete programma begint. Het is niet mogelijk om de DVR van Ziggo in te stellen met de app.

Lees verder na de advertentie.

Afhankelijk van je abonnement kun je wel gemakkelijk instellen welke zenders moeten worden weergegeven. Zo hoef je geen zenders te zien die je niet kunt ontvangen. Ook het volledige Ziggo Video On Demand overzicht is via de app te lezen. Naast informatie wat er op televisie komt kun je ook het laatste televisienieuws vinden in de Ziggo-applicatie. Dit medianieuws wordt dagelijks ververst.

De Ziggo Android-app voor Honeycomb is gratis te downloaden in de Android Market. Ziggo is van plan nog veel functionaliteit aan de app toe te voegen. Zo moet de Ziggo TV Tablet app ook als afstandsbediening gebruikt kunnen gaan worden. Een Android-app voor telefoons zal binnen enkele maanden volgen

Downloaden via Android Market: Ziggo TV Tablet (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu