Ziggo Go-app laat je voortaan films en tv-series downloaden

Wouter Nijsen
13 juni 2018, 15:30
1 min leestijd
Ziggo Go-app laat je voortaan films en tv-series downloaden

Het is voortaan mogelijk om met de Ziggo Go-app films en tv-series te downloaden, zodat je ze offline kunt kijken. Dit is hoe je de nieuwe ‘Download & Go’-optie gebruikt op je Android-toestel.

Zo gebruik je Ziggo Go offline

Als je met de Ziggo Go-app naar het tabblad ‘Movies & Series (XL)’ gaat, dan vind je daar voortaan een optie om een selectie films en series te downloaden, zodat ze later zonder internetverbinding te bekijken zijn. Niet alle films en series kun je downloaden en je herkent de downloadoptie aan een nieuw knopje. Om de Download & Go-feature te gebruiken, moet je eerst je apparaat registreren via je Ziggo-account. Je kunt maximaal twee apparaten registreren.

ziggo go offline
  1. Open de Ziggo Go-app en ga naar ‘Movies & Series XL’;
  2. In het aanbod kun je vervolgens een film of tv-series. Of dat kan, zie je aan het download-icoontje;
  3. Tik hierop en het downloaden begint automatisch. Het balkje onderin toont hoever de download is.

Bij ‘Opgeslagen’ vind je alle films en tv-series die je met je Android hebt gedownload. Vanuit daar kun je gelijk beginnen met kijken, wat tot 30 dagen na het downloaden kan. Heb je de film of serie gekeken, dan wordt het bestand na twee dagen automatisch verwijderd. Ook als Ziggo een film of series uit het aanbod haalt, is kijken niet meer mogelijk.

De feature is vooral handig voor onderweg in de trein of bus, of als je op vakantie gaat naar het buitenland. Onder andere Netflix heeft ook een optie om films en series te downloaden.

→ Download Ziggo Go in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu