Ziggo TV geüpdatet: buitenshuis tv-kijken en On Demand-aanbod toegevoegd

Wouter Nijsen
16 januari 2015, 18:33
2 min leestijd
Ziggo TV geüpdatet: buitenshuis tv-kijken en On Demand-aanbod toegevoegd

Voor de gebruikers van de Ziggo-app is er goed nieuws. De Android-applicatie is namelijk geüpdatet naar versie 5.0 en dat betekent dat veel nieuwe functies en enkele bugfixes.

Lees verder na de advertentie.

Beter tv-kijken met Ziggo TV

Ziggo TV

Met Ziggo TV is het nu mogelijk om ook buitenshuis televisie te kijken, al dien je dan wel over een 3g- of 4g-verbinding te beschikken. Verder voegt de update veel handige functies toe, waaronder het volledige On Demand-aanbod van Ziggo. Hiermee bekijk je films en tv-series gemakkelijk op je smartphone of tablet,  zoals je dat ook bijvoorbeeld in de Netflix-app doet. Het aanbod van On Demand  is overigens niet bijzonder uitgebreid, er zijn wel enkele recente films en series te vinden.

Verder is de app na de update beter verbonden met interactieve televisie van Ziggo. Maak je bijvoorbeeld een kijklijst aan in de applicatie, dan wordt deze automatisch gesynchroniseerd naar de settop-box bij  je televisie. Een andere handige toevoeging is de betere werking van TV gemist. Deze functie laat je namelijk tot tien dagen later  je favoriete programma terugkijken. Hierbij maakt het overigens niet uit als je tussentijds van apparaat switcht; de app onthoudt waar je bent gebleven zodat je direct verder kunt kijken.

Ook heeft Ziggo ervoor gezorgd dat haar app nu perfect werkt op toestellen die Android Lollipop draaien en de interface – die voorheen wat rommelig oogde – is helemaal aangepast. Zo is de startpagina flink onder handen genomen en het menu vernieuwd. Laatstgenoemde vind je onder het knopje linksboven en laat je bijvoorbeeld gemakkelijk naar zaken binnen de app zoeken.

Ziggo TV downloaden

De update voor Ziggo TV is nu in Google Play of via onderstaande link te downloaden. De  update wordt zoals gebruikelijk gefaseerd uitgerold, dus het kan even duren voordat je ‘m kunt binnenhalen.

Download Ziggo TV in Google Play (gratis)

Bedankt voor de tip Stijn!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu