Zinio tijdschriften-app geoptimaliseerd voor Honeycomb-tablets met Tegra 2

Redactie
26 juni 2011, 22:41
1 min leestijd
Zinio tijdschriften-app geoptimaliseerd voor Honeycomb-tablets met Tegra 2
zinio honeycomb

Wil je tijdschriften lezen op je Android-tablet, dan kun je eens kijken naar Zinio. Deze aanbieder biedt heel wat tijdschriften uit diverse landen: van New Scientist tot Playboy, maar ook het Belgische blad Knack en de Nederlandse bladen PCM en ComputerTotaal. NVIDIA heeft er nu voor gezorgd dat de app geoptimaliseerd is voor Honeycomb-tablets die draaien op een Tegra 2-processor.

Zinio was al als app op je Android-toestel te installeren, zodat je onderweg door de digitale tijdschriften kunt bladeren. Je koopt de tijdschriften als los nummer. Download je de app, dan krijg je meteen de drie laatste nummers van de populaire magazines ESPN, Harper’s Bazaar en Popular Science. De tijdschriften die je hebt gekocht kun je op je pc, Mac, Android en iOS-toestel lezen. Straks komen daar webOS, Windows 7 en BlackBerry bij. Maar eerst is deze Tegra 2-geoptimaliseerde versie aan de beurt.

Lees verder na de advertentie.

Onderstaande video laat zien dat het omslaan van pagina’s, het zoomen en allerlei andere acties veel soepeler lopen. De app werkt alleen op Android 3.0 en 3.1 maar zal ongetwijfeld straks ook op tablets met Android 4.0 draaien.

Downloaden: Zinio-app in de Android Market

Categorie: Amusement

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's