Zinio tijdschriften-app werkt nu op alle Android-apparaten

Redactie
15 juli 2011, 18:46
1 min leestijd

Zinio tijdschriften-app werkt nu op alle Android-apparatenDe tijschriften-applicatie Zinio heeft nu ook ondersteuning voor Android-telefoons. Bijna twee maanden geleden bracht Zinio haar eerste app uit die alleen geschikt was voor Honeycombtablets. De nieuwe versie werkt ook op Android-telefoons met Android 2.2 of hoger. In totaal zijn meer dan 4.500 tijdschrifttitels te downloaden.

Zinio Android-app voor telefoonsMet de release van de nieuwe app biedt Zinio tot 15 augustus de volgende twaalf tijdschriften gratis aan: Bike magazine, BlackBook, ESPN The Magazine, House Beautiful, Juxtapoz Art & Culture Magazine, Maxim, Outdoor Photographer, Redbook, Robb Report, Seattle Met, SURFER Magazine en Wine Enthusiast

Voor de telefoonversie van de Android-app is Android 2.2 of hoger verplicht. Naast Android worden ook andere mobiele platformen zoals iOS en webOS ondersteund. Een BlackBerry-app komt binnenkort uit. Ook op de desktopbesturingssystemen Windows, Linux en Mac OS X is Zinio te vinden. Gekochte tijdschriften zijn online en offline te lezen.

Downloaden via Android Market: Zinio (gratis)

Bron: Zinio

Lees verder na de advertentie.

Categorie: Amusement

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's