De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Zombies Run: hardloop-app met een twist

Wouter Nijsen
17 mei 2015, 11:30
2 min leestijd
Zombies Run: hardloop-app met een twist

Zombies Run is een app die je op een unieke en toffe manier laat hardlopen  met je Android. De applicatie is daarnaast sinds kort gratis te gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Sporten met Zombies Run

Zombies Run staat al een tijdje in Google Play, maar onlangs werd er de app compleet vernieuwd en werd er een gratis versie beschikbaar gemaakt. Dat is maar goed ook, want Zombies Run is een erg toffe app die je op een unieke manier laat sporten met je Android. Zoals de naam al doet vermoeden, staat Zombies Run in het teken van het wegrennen voor zombies.

Dat doe je niet in een virtuele spelwereld, maar in het echt. Terwijl jij in de echte wereld hardloopt vertelt de applicatie een spannend verhaal met zombies, waardoor de app je aanspoort  om nog harder te lopen.

Het complete verhaal is onderverdeeld in vier seizoenen met elk tientallen afleveringen die ongeveer 40 minuten duren. In de gratis versie van de app heb je toegang tot een klein gedeelte van het eerste seizoen. Voor meer afleveringen dien je een aantal dagen te wachten of de Pro-versie aan te schaffen.

Zoals een goede hardloop-app betaamt heb je verschillende mogelijkheden om gelopen rondjes bij te houden en uitgebreide statistieken te bekijken. In het instellingenmenu zijn diverse opties aanwezig om de ervaring ietwat aan te passen.

Zo kun je een gemiddelde tijd voor een hardloopronde instellen, aangeven of je onderweg ook muziek wilt luisteren en welke notificaties de app je stuurt. Zo hoor je onderweg ook wanneer je benodigde voorwerp binnen het verhaal hebt opgepakt en of je een mijlpaal hebt behaald.

Zombies Run voor Android downloaden

Zombies Run is via de link hieronder gratis te downloaden. Wel zijn er diverse in-app aankopen aanwezig waarmee je meer content kunt vrijspelen. De app is 244MB groot en vereist Android 4.0 of hoger voor de installatie.

Download Zombies, Run! in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu