Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Archos 101 Titanium

Archos 101 Titanium
7,0
Scherm 10.1 inch
Camera 2.0 megapixel

Archos 101 Titanium: betaalbare tablet van Franse makelij

De 101 Titanium maakt onderdeel uit van Archos’ betaalbare Titanium-reeks van Android-tablets. Naast de 10,1 inch-versie zijn er ook varianten met 7 inch, 8 inch en 9,7 inch beschikbaar in de serie. Allemaal hebben ze hetzelfde design met een voorkant van glas en een achterzijde bestaande uit plastic en aluminium. De Archos 101 Titanium is voorzien van het grootste scherm, dat 10,1 inch meet en een resolutie van 1280 bij 800 kent.

Meer over de Archos 101 Titanium

Het ips-scherm is daarmee minder scherp dan vergelijkbare tablets, maar daar is de prijs dan ook naar. De helderheid is wel voldoende en zowel aan de voor- als achterzijde is een camera te vinden.

Aan de linker zijkant bevinden zich de volumetoetsen en powerknop van de tablet. Daarnaast zijn hier ook de ingangen voor micro-sd, micro-hdmi, de adapter en koptelefoon te vinden. Aan de achterkant bevindt zich behalve de hoofdcamera (2 megapixel) nog een enkele speaker en het logo van Archos. De tablet wordt aangedreven door een 1,6GHz dualcore-processor en beschikt over 8GB opslagruimte en 1GB werkgeheugen.

Pluspunten 101 Titanium

  • Stevige aluminium behuizing
  • Redelijk vlotte specs
  • Aantrekkelijk prijskaartje

Minpunten 101 Titanium

  • Draait een oude Android-versie
  • Camerakwaliteit valt tegen

Laatste berichten

Archos 101 Titanium Review: betaalbare tablet met weinig extra’s

Archos 101 Titanium Review: betaalbare tablet met weinig extra’s

7
Reviews Archos is een Franse fabrikant van consumentenelektronica die in Nederland nog weinig bekend is. Sinds 2009 maakt het bedrijf voornamelijk Android-tablets en -smartphones die met een bescheiden prijskaartje in de…