Archos 101 Titanium

7
Reviewscore

Archos 101 Titanium

1/3

Archos 101 Titanium: betaalbare tablet van Franse makelij

De 101 Titanium maakt onderdeel uit van Archos’ betaalbare Titanium-reeks van Android-tablets. Naast de 10,1 inch-versie zijn er ook varianten met 7 inch, 8 inch en 9,7 inch beschikbaar in de serie. Allemaal hebben ze hetzelfde design met een voorkant van glas en een achterzijde bestaande uit plastic en aluminium. De Archos 101 Titanium is voorzien van het grootste scherm, dat 10,1 inch meet en een resolutie van 1280 bij 800 kent.

Meer over de Archos 101 Titanium

Het ips-scherm is daarmee minder scherp dan vergelijkbare tablets, maar daar is de prijs dan ook naar. De helderheid is wel voldoende en zowel aan de voor- als achterzijde is een camera te vinden.

Lees verder na de advertentie.

Aan de linker zijkant bevinden zich de volumetoetsen en powerknop van de tablet. Daarnaast zijn hier ook de ingangen voor micro-sd, micro-hdmi, de adapter en koptelefoon te vinden. Aan de achterkant bevindt zich behalve de hoofdcamera (2 megapixel) nog een enkele speaker en het logo van Archos. De tablet wordt aangedreven door een 1,6GHz dualcore-processor en beschikt over 8GB opslagruimte en 1GB werkgeheugen.

Archos 101 Titanium

Archos 101 Titanium prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Archos 101 Titanium prijzen. Bekijk alle Archos producten.

Alle Archos producten

Lees verder na de advertentie.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's