Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Archos 40 Titanium

Archos 40 Titanium
Scherm 4 inch
Camera 5 megapixel

De Archos 40 Titanium is een budgetsmartphone van de Franse fabrikant Archos die eind 2013 werd geïntroduceerd en draait op Android 4.2 (Jelly Bean). Het toestel is erg goedkoop en heeft dan ook bescheiden specs. Zo is het display met 4 inch niet al te groot, maar het ziet er toch scherp uit dankzij de resolutie van 800 bij 480 pixels. Met 233 pixels per inch springen afzonderlijke pixels niet direct in het oog.

De goedkope smartphone heeft helaas niet de beschikking over 4G, maar je kunt er wel twee simkaarten in kwijt. Verder verbindt de Archos 40 Titanium met wifi, 3G en bluetooth 4.0. Het toestel wordt aangedreven door een 1,3GHz dualcore-processor en heeft 512MB aan werkgeheugen. Lees ook meer over zijn opvolger, de Archos 45 Titanium.

De Archos 40 Titanium in vogelvlucht

De Archos 40 Titanium is een compacte, goedkope en redelijk capabele smartphone met Android. Hieronder hebben we de belangrijkste features van het toestel op een rijtje gezet.

  • Compact 4 inch-scherm met 800 bij 480 pixels
  • 1,3GHz dualcore-processor en 512MB aan werkgeheugen
  • Draait op Android 4.2 (Jelly Bean) en heeft 4GB opslag voor apps en media
  • Redelijke 5 megapixel-camera aan de achterzijde

Meer over de Archos 40 Titanium

Archos 40 TitaniumVoor de opslag van apps en media heb je 4GB tot je beschikking, dat met een geheugenkaartje is uit te breiden tot maximaal 32GB. Foto’s schiet de Archos 40 Titanium met de 5 megapixel-camera aan de achterzijde. Van de camera moet je niet al te veel verwachten, maar voor een incidenteel kiekje is hij – mede dankzij de led-flitser – prima geschikt. Een frontcamera is helaas niet aanwezig.

Wel heeft de Archos 40 Titanium een best redelijke 1500 mAh-accu aan boord. Hiermee kun je circa 720 minuten telefoneren. De standby-tijd bedraagt 150 uur, mits je niet tussentijds het toestel om te haverklap gebruikt. Met zijn prijs van minder dan 100 euro is de Titanium erg goedkoop, zowel los als in combinatie met een abonnement, en aantrekkelijk voor jonge of beginnende Android-gebruikers.

→ Bekijk aanbiedingen voor de Archos 40 Titanium met abonnement.

Pluspunten 40 Titanium

  • Zeer goedkoop
  • Uitbreidbare opslag
  • Redelijk scherm

Minpunten 40 Titanium

  • Bescheiden specs
  • Geen frontcamera
  • Oudere Android-versie
Archos 40 Titanium
Welke Archos 40 Titanium wil je?
Wij hebben momenteel geen Archos 40 Titanium aanbiedingen voor je.
Sim only nodig?

Laatste berichten

Archos onthult goedkope Android-toestellen met bescheiden specs

Archos onthult goedkope Android-toestellen met bescheiden specs

Nieuws De Franse fabrikant Archos heeft niet gewacht tot het Mobile World Congress 2014 dat over een aantal dagen start, maar heeft nu al een reeks nieuwe Android-toestellen onthuld. Het gaat…