Archos 45 Helium

1/1

Archos 45 Helium: redelijke specs en 4G-ondersteuning

De Archos 45 Helium is een goedkope smartphone met ondersteuning voor 4G. Onder de motorkap vinden we een 1,2GHz quadcore-processor, die wordt bijgestaan door 1GB aan werkgeheugen en 4GB aan opslagruimte. Dit  is wat aan de karige kant, maar gelukkig wel middels een micro-sd-geheugenkaartje uit te breiden met maximaal 32GB. Het scherm meet 4,5 inch en heeft een resolutie van 800 bij 480 pixels.

Foto`s schiet de Archos 45 Helium met de 5 en 0,3 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorzijde van het toestel. De goedkope smartphone draait uit de doos Android 4.3 (Jelly Bean) en heeft een 1850 mAh-accu. Die  staat garant voor een standby-tijd van circa 550 uur. Lees ook over de grotere broer van dit toestel, de Archos 50 Helium.

Lees verder na de advertentie.

De Archos 45 Helium in vogelvlucht

De Archos 45 Helium kenmerkt zich door 4G-ondersteuning en een lage prijs. Daarnaast beschikt het toestel over redelijke specificaties. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • Kan overweg met 3G, 4G, wifi en bluetooth
  • Voorzien van Android 4.3 (Jelly Bean)
  • 4,5 inch-scherm met 800 bij 480 pixels
  • 5 en 0,3 megapixel-camera voor het maken van foto’s

Meer over de Archos 45 Helium

Archos 45 Helium

De Archos 45 Helium is een interessant toestel wanneer je op zoek bent naar een goedkope smartphone die overweg kan met 4G. Daarnaast is de Helium 45 met afmetingen van 135 x 67 x 9.8 millimeter lekker handzaam en met 140 gram ook behoorlijk licht. Je kunt het toestel dus gemakkelijk in je broekzak kwijt.

Wel jammer is het feit dat de Archos 45 Helium uit de doos draait op Android 4.3 (Jelly Bean), een ietwat  verouderde versie van het mobiele besturingssysteem. Archos heeft het toestel niet voorzien van een eigen Android-schil, maar wel van enkele handige applicaties. Een voorbeeld hiervan is Archos Video, de handige videospeler die vrijwel elk filmpje moeiteloos op de 45 Helium afspeelt.

Uiteraard is het ook mogelijk om met de smartphone  foto’s en video’s te schieten. Dit doe je met de 5 en 0,3 megapixel-camera. De camera aan de achterzijde maakt redelijke foto’s en heeft functies als autofocus, geotagging en gezichtsherkenning. De frontcamera is van mindere kwaliteit, maar wel geschikt voor het maken van de incidentele selfie. Natuurlijk kun je de camera ook gebruiken voor het houden van videogesprekken met bijvoorbeeld Skype of Hangouts.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Archos 45 Helium

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu