De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Archos 45C Platinum

1/2

Nieuws

Laatste update: 8 jaren geleden

Archos 45C Platinum: betaalbaar toestel met redelijke specs

Met de 45C Platinum probeert de Franse smartphonefabrikant Archos zijn aandeel in de budgetmarkt uit te breiden. Het toestel combineert een schappelijke prijs van zo’n honderd euro met redelijke specificaties. Het toestel wordt aangestuurd door een vlotte 1,3GHz-quadcore-processor (Cortex A7). Het ips-scherm meet 4,5 inch en heeft een resolutie van 854 bij 480 pixels.

Onderhuids is er 512MB aan werkgeheugen en 4GB aan opslagruimte te vinden. Laatstgenoemde is middels een micro-sd-geheugenkaartje uit te breiden met maximaal 32GB.  De 45C Platinum is overigens dualsim, zodat je bijvoorbeeld je privé en zakelijke simkaart kunt gebruiken. De batterij heeft een capaciteit van 1700 mAh en gaat op een volle lading moeiteloos een dag mee.

Verder draait het toestel uit de doos Android 4.4.2 (KitKat) en zijn er twee camera`s van 5 en 2 megapixels aanwezig. Hiermee schiet je niet de allermooiste foto`s en selfies, maar voor simpele kiekjes en videogesprekken voldoen de camera`s prima.

Lees verder na de advertentie.

De Archos 45C Platinum in vogelvlucht

De Archos 45C Platinum combineert redelijke specificaties met een lage prijs van rond de 100 euro. Daarnaast heeft  het toestel dualsim-ondersteuning; ideaal wanneer je twee simkaarten gebruikt. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • 4,5 inch-scherm met 854 bij 480 pixels
  • Ondersteuning voor twee simkaarten
  • Voorzien van Android 4.4 (KitKat)
  • 4GB aan uitbreidbaar opslagruimte

Meer over de Archos 45C Platinum

Archos 45C Platinum

Archos mag dan geen hele bekende speler zijn op de smartphonemarkt, maar de toestellen die het bedrijf uitbrengt zijn zeker de moeite waard. Zo ook de Archos 45C Platinum, een toestel dat beschikt over redelijk vlotte specificaties en een laag prijskaartje. Daarnaast heeft de 45C Platinum plaats voor twee simkaarten, waarmee je bijvoorbeeld een zakelijk en privé telefoonnummer gebruikt.

Vooral fijn aan de Archos 45C Platinum is het feit dat het toestel uit de doos draait op Android 4.4 (KitKat). Met deze recente versie van het mobiele besturingssysteem kun je vrijwel alle applicaties draaien. Wel heeft het toestel moeite met grafisch intensieve games; daar is de interne hardware simpelweg niet krachtig genoeg voor.

Archos heeft geen eigen schil over Android gelegd, maar dat is niet erg. Hierdoor beschik je namelijk over een vrijwel stockversie van het besturingssysteem, al zijn er wel een aantal voorgeïnstalleerde apps aanwezig. Een voorbeeld hiervan is Archos Video, een videospeler die moeiteloos alle filmpjes op de 45C Platinum afspeelt.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Archos 45C Platinum

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu