Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Archos 50 Diamond

Archos 50 Diamond
Scherm 5 inch
Camera 16 megapixel

Archos 50 Diamond: goedkoop toestel met uitstekende specs

We kennen Archos voornamelijk van de vele budgettoestellen die de Franse fabrikant uitbrengt, maar met de 50 Diamond komt het bedrijf met een echt high-end toestel. Toch is de 50 Diamond  niet duur, aangezien je het toestel voor een bedrag van circa 225 euro in huis haalt. De smartphone  heeft een 5 inch-scherm, met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Onder de motorkap vinden we vlotte octacore-processor (4x 1,5Ghz en 4x 1GHz), met 2GB werkgeheugen en 16GB aan uitbreidbare opslag.

Daarnaast is de 50 Diamond voorzien van ondersteuning voor 4G en is er in het toestel plaats voor twee simkaarten. Foto`s schiet de Diamond  met de 16 en 8 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorzijde van het toestel. Een  niet verwijderbare  2700 mAh-accu voorziet het toestel van energie.

De Archos 50 Diamond in vogelvlucht

De Archos 50 Diamond biedt veel waar voor zijn geld, door een relatief lage prijs te combineren met uitstekende specificaties. Daarnaast is het toestel dualsim en kan ‘ie overweg met 4G-verbindingen. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • Groot 5 inch-scherm met 1920 bij 1080 pixels
  • Voorzien van vlotte interne hardware
  • Draait uit de doos op Android 4.4.4 (KitKat)
  • Dualsim en 4G-ondersteuning

Meer over de Archos 50 Diamond

Archos 50 DiamondDe Archos 50 Diamond is het overwegen waard wanneer je op zoek bent naar een vlotte smartphone, maar niet teveel wil betalen. Daarnaast is de 50 Diamond met afmetingen van 146 x 70.4 x 8 millimeter lekker handzaam, en met een gewicht van 142 gram zeker niet zwaar. Je pakt het toestel dus gemakkelijk op en kunt `m zonder problemen in je broekzak kwijt.

Ook qua software is de 50 Diamond goed voorzien. Het toestel draait uit de doos op Android 4.4.4 (KitKat) en er is geen skin  van Archos aanwezig. Hierdoor beschik je over een vrijwel stockversie van Android. Wel zijn er een aantal apps op het toestel geplaatst, zoals Archos Video. Dit is een handige  videospeler die moeiteloos allerlei filmpjes afspeelt.

De behuizing van de Archos 50 Diamond is gemaakt van goedkoop plastic en daardoor voelt het toestel wat goedkoop aan. Ook is de smartphone voorzien van een geel kleurtje, wat er opvallend uitziet, al moet je daar wel van houden.

→ Bekijk ook aanbiedingen voor de Archos 50 Diamond met abonnement.

Pluspunten 50 Diamond

  • Groot en scherp scherm
  • Plaats voor twee simkaarten
  • Ondersteuning voor 4G

Minpunten 50 Diamond

  • Gemaakt van goedkoop plastic
  • Batterij niet vervangbaar
Archos 50 Diamond
Welke Archos 50 Diamond wil je?
Wij hebben momenteel geen Archos 50 Diamond aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Laatste berichten

Archos komt met betaalbare 64-bits smartphone

Archos komt met betaalbare 64-bits smartphone

Nieuws De Franse fabrikant Archos, die voornamelijk bekendstaat om goedkope smartphones en tablets met Android, gaat begin volgend jaar een betaalbare 64-bits smartphone op de markt brengen. De Archos 50 Diamond…