De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Archos 50b Oxygen

1/1

Archos 50b Oxygen: betaalbaar toestel met groot scherm

De Archos 50b Oxygen is een goedkoop toestel van de Franse smartphonefabrikant Archos. De smartphone weet zich te onderscheiden door het grote scherm en redelijk vlotte specificaties. Zo wordt de 50b Oxygen aangedreven door een 1,3GHz quadcore-processor, die verder wordt bijgestaan door 1GB werkgeheugen en 8GB aan opslagruimte.

Dat laatste  is voldoende voor de doorsnee gebruiker, maar ook uit te breiden met een micro-sd-geheugenkaartje.  Het scherm van de Archos 50b Oxygen is 5 inch groot en heeft een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Ook is Android 4.2.2 (Jelly Bean), dualsim-ondersteuning en een 2000 mAh-accu aanwezig. Lees ook over de verbeterde versie van dit toestel, de Archos 50 Oxygen Plus.

Lees verder na de advertentie.

De Archos 50b Oxygen in vogelvlucht

De Archos 50b Oxygen kenmerkt zich door de lage prijs, het grote scherm en ondersteuning voor twee simkaarten. Daarnaast beschikt het toestel over prima specificaties. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • 5 inch-scherm met 1280 bij 720 pixels
  • 1,3GHz quadcore-processor met 512MB werkgeheugen
  • Heeft plaats voor twee simkaarten
  • Draait op Android 4.2.2 (Jelly Bean)

Meer over de Archos 50b Oxygen

Archos 50b Oxygen

De Archos 50b Oxygen is het overwegen waard wanneer je op zoek bent naar een betaalbare smartphone die beschikt over vlotte specificaties. Ook is het toestel voorzien van een fraai design, al is de behuizing gemaakt van goedkoop plastic. Met afmetingen van 145 x 72.8 x 8.6 mm is de 50b Oxygen behoorlijk handzaam, maar met een gewicht van 160 gram wat aan de zware kant. Toch kun je het toestel gemakkelijk in je broekzak kwijt.

De 50b Oxygen draait uit de doos op Android 4.2.2 (Jelly Bean) en is naderhand helaas niet bijgewerkt naar een recentere Android-versie. Hierdoor zit je als gebruiker vast aan een verouderde versie van het mobiele besturingssysteem en bijhorende functies. Jelly Bean heeft echter de meeste benodigde functionaliteiten, en voldoet voor de meeste smartphonegebruikers prima.

Foto`s schiet de Archos 50b Oxygen met de 8 en 2 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorzijde van het toestel. De camera aan de achterzijde schiet prima plaatjes, die kleurrijk en gedetailleerd ogen. De frontcamera is van mindere kwaliteit, maar wel geschikt voor het maken van selfies en houden van videogesprekken met bijvoorbeeld Skype of Google Hangouts.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Archos 50b Oxygen

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu