Archos 50c Oxygen

1/1

Nieuws

Laatste update: 10 jaren geleden

Archos 50c Oxygen: fraai  toestel met vlotte specs

De 50c Oxygen is een van de betere en mooiere Archos-toestellen die zijn uitgebracht. Het toestel is voorzien van een gunstig prijskaartje, maar heeft ook prima specificaties. Zo wordt de 50c Oxygen aangedreven door een vlotte 1,7GHz octacore-processor, die wordt bijgestaan door 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan opslagruimte. Laatstgenoemde is met een micro-sd-geheugenkaartje uit te breiden, zodat je genoeg ruimte hebt voor al je apps, foto`s en video`s.

Daarnaast beschikt de Archos 50c Oxygen over een fraai 5 inch-scherm, met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Dit zorgt voor een pixeldichtheid van 294 ppi, waardoor afzonderlijk pixels nauwelijks te onderscheiden zijn. De 2000 mAh-accu voorziet het toestel van energie. Lees ook over de Archos 50b Oxygen  en de verbeterde versie van dit toestel, de Archos 50 Oxygen Plus.

Lees verder na de advertentie.

De Archos 50c Oxygen in vogelvlucht

De Archos 50c Oxygen kenmerkt zich door het fraaie design, mooie scherm en de vlotte specificaties. Wel ontbreekt helaas ondersteuning voor 4G. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • Voorzien van prima specificaties
  • 8 en 2 megapixel-camera voor het maken van foto’s
  • Draait uit de doos op Android 4.2 (Jelly Bean)
  • Verwisselbare 2000 mAh-accu

Meer over de Archos 50c Oxygen

Archos 50c Oxygen

De Archos 50c Oxygen is een interessant toestel wanneer je op zoek bent naar een vlot toestel, maar niet te veel wil betalen. Voor een bedrag van circa 180 euro haal je de 50c Oxygen  namelijk al in huis. Daarvoor ontvang je wel een fraai vormgegeven toestel, dat met afmetingen van 145 x 69,8 x 7,6 millimeter en een gewicht van 140 gram lekker handzaam is. Je kunt de smartphone dus gemakkelijk  in je broekzak kwijt.

Wel is het jammer dat de 50c Oxygen uit de doos draait op Android 4.2 (Jelly Bean), en naderhand niet is bijgewerkt naar bijvoorbeeld Android 4.4 (KitKat). Jelly Bean is een verouderde versie van het mobiele besturingssysteem, maar heeft wel de meeste benodigde functionaliteiten. Archos heeft verder geen schil over Android gelegd, maar levert het toestel wel met enkele voorgeĂŻnstalleerde apps. Denk hierbij aan Archos Video, een fraaie videospeler die moeiteloos allerlei filmpjes afspeelt.

Natuurlijk is het ook mogelijk om met de Archos 50c Oxygen foto’s te maken. Dit doe je met de 8 en 2 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorzijde van het toestel. De 8 megapixel-camera schiet prima foto’s en heeft functies als autofocus, geotagging en digitale zoom. De frontcamera is geschikt voor het maken van selfies.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Archos 50c Oxygen

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu