Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Asus PadFone Infinity 2

Asus PadFone Infinity 2
Scherm 5 inch
Camera 13 megapixel

Asus PadFone Infinity 2: tablet en smartphone in één

De Asus PadFone Infinity 2 is een uniek Android-toestel dat als smartphone én tablet is te gebruiken. Het apparaat bestaat namelijk uit een smartphone met een 5 inch-scherm die je in een tablet klikt, om zo gebruik te maken van het 10 inch full-hd-scherm van laatstgenoemde. De tablet heeft een uitsparing aan de achterzijde waar de bijgeleverde telefoon perfect in past.

De smartphone zelf is een mooi vormgegeven Android-telefoon met een aluminium unibody-design. Dat wil zeggen dat de behuizing uit één stuk bestaat. Het toestel is dun en licht (145 gram) en voorzien van een snelle 2,2Ghz-quadcore-processor. Daarnaast beschikt de PadFone Infinity 2-telefoon over een 5 inch-scherm (1080×1920 pixels) en een 13-megapixel-camera.

Een fijne bijkomstigheid is dat de telefoon wordt opgeladen als je hem in de tablet klikt. De tablet maakt op zijn beurt gebruik van de mobiele dataverbinding van de telefoon, zodat je maar één abonnement nodig hebt.

Pluspunten PadFone Infinity 2

  • Te gebruiken als smartphone en tablet
  • Mooi en scherp scherm
  • Prima specificaties

Minpunten PadFone Infinity 2

  • Batterij is niet vervangbaar
  • Draait op een oude Android-versie
Asus PadFone Infinity 2
Welke Asus PadFone Infinity 2 wil je?
Wij hebben momenteel geen Asus PadFone Infinity 2 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Asus PadFone Infinity 2 video

Laatste berichten

Asus PadFone Infinity 2 kopen in Nederland vanaf nu mogelijk

Asus PadFone Infinity 2 kopen in Nederland vanaf nu mogelijk

Nieuws Een Asus PadFone Infinity 2 kopen in Nederland is vanaf vandaag mogelijk. De smartphone en tablet in één is online verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 599 euro voor de…