Asus Transformer Pad TF103C

Asus Transformer Pad TF103C

1/3

Transformer Pad TF103C: goedkope Android-tablet met keyboard

De Transformer Pad TF103C is een fijn instapmodel binnen de tablet-met-toetsenbord-lijn van Asus. Het apparaat heeft een 10,1 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 800 pixels, een Intel Z3745 1,33GHz quadcore-processor en 1GB aan werkgeheugen.

In het toetsenborddock is deze keer geen extra accu aanwezig. Wel kun je met het toetsenbord en touchpad de tablet bedienen als een laptop. Ook weegt de Transformer Pad TF103C niet zo zwaar: maar 1 kilo! Zo stop je de combinatie van laptop en tablet gemakkelijk in je tas zonder je druk te maken over extra gewicht.

Conclusie Asus Transformer Pad TF103C Review

Lees verder na de advertentie.

Er valt genoeg op de Transformer Pad TF103C aan te merken. Neem bijvoorbeeld de niet echt uitstekende accuduur. Of het scherm met enkel een hd-resolutie. Of het saaie en ongeïnspireerde design. Het zijn minpunten die bij de Transformer voor mij niet zo zwaar wegen. De combinatie van tablet en toetsenborddock is vrij uniek in de tablet-wereld en ik begrijp niet waarom dit is. Het is heerlijk om de mogelijkheid te hebben een tablet te gebruiken (op de bank, in bed of tijdens het lezen in de trein) en op andere momenten met een laptop te werken (in de trein en overal op je schoot).

De Transformer Pad TF103C heeft mij weer een beetje tablet-minded gemaakt. Hoewel ik een reeks tablets in de kast heb liggen die aan het verstoffen zijn, merkte ik de afgelopen periode dat de Transformer Pad TF103C toch erg vaak in mijn tas te vinden was. Als een vervanger voor mijn laptop, die ik eigenlijk alleen nodig heb voor specifieke taken – neem bijvoorbeeld Photoshop of videoverwerking. Maar voor die kleine andere taken – een document bewerken, surfen, video’s kijken of gewoon apps openen – was de Transformer Pad TF103C een zeer handige en veelzijdige keuze. En ik kon zelf bepalen hoe ik die keuze gebruikte. Ideaal. Nu graag een nieuwe Transformer met échte high-end specs.

Asus Transformer Pad TF103C

Asus Transformer Pad TF103C prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Asus Transformer Pad TF103C prijzen. Bekijk alle Asus producten.

Alle Asus producten

Lees verder na de advertentie.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's