Asus ZenFone 2: krachtige smartphone met een lage prijs

Asus brengt zowaar weer een smartphone uit en doet dat in de vorm van de ZenFone 2. Het toestel combineert krachtige specificaties met een opvallend lage adviesprijs. De ZenFone 2 wordt aangestuurd door een vlotte 2,3GHz-quadcore-processor en draait standaard op Android Lollipop. Onderhuids is verder 4GB aan werkgeheugen en 16GB/32GB/64GB aan opslagruimte aanwezig.

Dat laatste is middels een micro-sd-geheugenkaartje uit te breiden met maximaal 64GB. Foto`s schiet de ZenFone 2 met de 13- en 5-megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorzijde van het toestel. De batterij van het toestel heeft tot slot een capaciteit van 3000mAh, waarmee je normaal gesproken gemakkelijk het einde van de dag haalt.

Daarnaast wordt er een tweede versie van de ZenFone 2 uitgebracht, die over minder krachtige hardware beschikt. Zo is het toestel voorzien van slechts 2GB aan werkgeheugen en is ook de kloksnelheid van de processor (1,8GHz in plaats van 2,3GHz) lager. Verder heeft deze versie van de ZenFone 2 de beschikking over dezelfde interne hardware.

Pluspunten Zenfone 2

  • Lekker groot en scherp scherm
  • Plaats voor twee simkaarten
  • Voorzien van prima specs

Minpunten Zenfone 2

  • Batterij niet vervangbaar
  • ZenUI voegt weinig toe

Asus Zenfone 2 video

Asus Zenfone 2
Asus Zenfone 2
Welke Asus Zenfone 2 wil je?
Wij hebben momenteel geen Asus Zenfone 2 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Adventskalender