Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Asus Zenfone 2

Asus Zenfone 2
Scherm 5.5 inch
Camera 13 megapixel

Asus ZenFone 2: krachtige smartphone met een lage prijs

Asus brengt zowaar weer een smartphone uit en doet dat in de vorm van de ZenFone 2. Het toestel combineert krachtige specificaties met een opvallend lage adviesprijs. De ZenFone 2 wordt aangestuurd door een vlotte 2,3GHz-quadcore-processor en draait standaard op Android Lollipop. Onderhuids is verder 4GB aan werkgeheugen en 16GB/32GB/64GB aan opslagruimte aanwezig.

Dat laatste is middels een micro-sd-geheugenkaartje uit te breiden met maximaal 64GB. Foto`s schiet de ZenFone 2 met de 13- en 5-megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorzijde van het toestel. De batterij van het toestel heeft tot slot een capaciteit van 3000mAh, waarmee je normaal gesproken gemakkelijk het einde van de dag haalt.

Daarnaast wordt er een tweede versie van de ZenFone 2 uitgebracht, die over minder krachtige hardware beschikt. Zo is het toestel voorzien van slechts 2GB aan werkgeheugen en is ook de kloksnelheid van de processor (1,8GHz in plaats van 2,3GHz) lager. Verder heeft deze versie van de ZenFone 2 de beschikking over dezelfde interne hardware.

Pluspunten Zenfone 2

  • Lekker groot en scherp scherm
  • Plaats voor twee simkaarten
  • Voorzien van prima specs

Minpunten Zenfone 2

  • Batterij niet vervangbaar
  • ZenUI voegt weinig toe
Asus Zenfone 2
Welke Asus Zenfone 2 wil je?
Wij hebben momenteel geen Asus Zenfone 2 aanbiedingen voor je.
Sim only nodig?

Asus Zenfone 2 video

Laatste berichten

Deze Asus-toestellen krijgen een Android 6.0-update

Deze Asus-toestellen krijgen een Android 6.0-update

Nieuws Asus heeft aangekondigd welke toestellen in zijn line-up Android 6.0 (Marshmallow) krijgen. Welke Zenfones en PadFones zitten erbij?
Asus Zenfone 2 duikt op bij Nederlandse koopjessite

Asus Zenfone 2 duikt op bij Nederlandse koopjessite

Nieuws De Asus Zenfone 2 is opgedoken bij koopjessite iBood. Het midrange toestel heeft nooit een officiële release in de Benelux gekregen, maar is nu  tijdelijk te bestellen voor 269,95 euro.
Nieuwe smartphones Asus hebben maar liefst 4GB aan werkgeheugen

Nieuwe smartphones Asus hebben maar liefst 4GB aan werkgeheugen

Nieuws Asus heeft tijdens elektronicabeurs CES twee nieuwe smartphones aangekondigd: de Zenfone 2 en de Zenfone Zoom. De toestellen worden gekenmerkt door 4GB aan werkgeheugen en 64-bits Intel Atom-processors.