De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Asus Zenfone 3 Max 5.2

1/4

Asus Zenfone 3 Max 5.2: vlotte budgetsmartphone

De Asus Zenfone 3 Max 5.2 is een goedkope smartphone van Asus, en heeft alles aan boord wat je van een smartphone zou verwachten. Ondanks dat het toestel niet zo veel kost heeft deze smartphone een aantal features aan boord die je niet zo snel terugziet bij andere goedkope telefoons. Zo zit er een vingerafdrukscanner aan de achterkant, met 32GB aan opslagruimte onder de motorkap. Bovendien kun je twee simkaarten kwijt in het toestel.

De Asus Zenfone 3 Max 5.2 is een van de goedkoopste toestellen uit de Zenfone 3-reeks. Zijn grotere broertje, de Zenfone 3 Max 5.5, heeft iets betere specificaties, maar is wel wat duurder. Dat toestel heeft ook een scherm dat fors groter is met 5,5 inch. Naast de twee Max-toestellen is ook het vlaggenschip, de Zenfone 3, in dezelfde twee formaten beschikbaar. Deze smartphones zijn een stuk beter voorzien qua specificaties, maar kosten dan ook bijna het dubbele.

De Asus Zenfone 3 Max 5.2 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Asus Zenfone 3 Max 5.2 biedt behoorlijk wat smartphone voor zijn geld. We hebben hieronder de belangrijkste specificaties van het toestel voor je op een rijtje gezet.

  • 5,2 inch ips-lcd-scherm met resolutie van 1280 bij 720 pixels
  • 13 megapixel-camera aan de achterkant, 5 megapixel-camera voor selfies
  • Loopt op Android 6.0 Marshmallow, met Asus ZenUI
  • MediaTek MT6737-chip met vier cores, bijgestaan door 3GB aan werkgeheugen
  • 32GB aan ingebouwde opslagruimte, uitbreidbaar met geheugenkaart
  • Vingerafdrukscanner aan de achterkant

Meer over de Asus Zenfone 3 Max 5.2

Asus heeft er voor gezorgd dat de Max 5.2 een lange adem heeft. Met een accucapaciteit van 4130 mAh kun je makkelijk een hele dag aan intensief gebruik uit het toestel halen. Bij licht gebruik is het zelfs mogelijk om twee dagen te halen, mits je geen zware games of andere intensieve apps gebruikt.

Veel budgetsmartphones hebben ‘m niet aan boord: de vingerafdrukscanner. De Zenfone 3 Max 5.2 is door Asus wél voorzien van deze feature. Hij zit op de achterkant van het toestel, een plek die door veel mensen als natuurlijker wordt ervaren dan wanneer hij aan de voorkant zit.

Onder de motorkap van de Zenfone 3 Max 5.2 bevindt zich 32GB aan opslagruimte. Dat is meer dan genoeg plek voor al je favoriete apps, en is bovendien uit te breiden met een geheugenkaartje. Als je het geheugen op deze manier uitbreidt verlies je wel je dualsim-functionaliteit.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Asus Zenfone 3 Max 5.2

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu