De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Asus Zenfone 3 Max 5.5

1/4

Asus Zenfone 3 Max 5.5: goedkope smartphone met groot scherm

De Asus Zenfone 3 Max 5.5 is een portemonneevriendelijke phablet uit de stal van Asus. Dit merk is vooral bekend van zijn laptops en computeronderdelen, maar is ook actief in Nederland met smartphones. Ondanks dat het toestel een lage prijs heeft is hij rijkelijk uitgerust met allerlei handige features. Zo zit er een vingerafdrukscanner aan de achterkant, en heeft het toestel 32GB aan ingebouwde opslagruimte. Bovendien is de accu van het toestel een stuk groter dan wat je op de meeste vlaggenschepen terugvindt.

De Zenfone 3 Max 5.5 is één van de goedkopere toestellen uit de Zenfone 3-serie. Zijn kleinere broertje, de Zenfone 3 Max 5.2, heeft iets mindere specificaties, maar is een stukje goedkoper nog. Dat toestel heeft wel een kleiner scherm van 5,2 inch. Naast de twee Max-toestellen kun je ook het vlaggenschip uit de reeks, de Zenfone 3, in dezelfde twee formaten krijgen. Deze telefoons hebben veel betere specificaties, maar hebben dan ook een adviesprijs die bijna het dubbele is.

De Asus Zenfone 3 Max 5.5 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Asus Zenfone 3 Max 5.5 heeft meer in petto naast zijn grote scherm. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste specificaties van het toestel.

  • 5,5 inch ips-lcd-scherm met resolutie van 1920 bij 1080
  • 16 megapixel-camera achterop, 8 megapixel-camera voor selfies
  • Loopt op Android 6.0 Marshmallow, met Asus ZenUI
  • Snapdragon 430-chip met vier cores, bijgestaan door 3GB aan werkgeheugen
  • 32GB ingebouwde opslagruimte, uitbreidbaar met geheugenkaart
  • Vingerafdrukscanner aan de achterkant

Meer over de Asus Zenfone 3 Max 5.5

De Zenfone 3 Max 5.5 heeft net zoals zijn kleine broertje een flinke accu aan boord. Met een capaciteit van 4100 mAh heeft het toestel een lange adem, en zul je ruimschoots één dag aan intensief gebruik halen. Bij wat lichter gebruik kun je zelfs twee dagen met de accu doen zonder hem op te hoeven laden, mits je geen zware games of andere intensieve apps gebruikt hebt.

Onder de motorkap van de Max 5.5 vind je 32GB aan opslagruimte terug. Dat is meer dan genoeg plek voor al je favoriete apps en games, en voor je multimedia kun je er nog een geheugenkaart bij steken. Dat betekent wel dat je je dualsim-functie opgeeft: de tweede simkaartsleuf doet tevens dienst als plek voor de geheugenkaart.

Veel budgetsmartphones zijn niet voorzien van een vingerafdrukscanner, om de prijs van het toestel laag te houden. Asus heeft er voor gekozen niet hierop te besparen bij de Max-serie. Er zit dan ook een vingerafdrukscanner op de achterkant. Deze plek wordt bovendien door veel mensen als natuurlijker ervaren dan wanneer de scanner voorop zit.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Asus Zenfone 3 Max 5.5

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu