Asus Zenfone 4 Max

Asus Zenfone 4 Max: kleine prijs, hele grote accu

Goedkope smartphones zijn er genoeg, maar doorgaans zijn ze ontzettend inwisselbaar. De Asus Zenfone 4 Max weet zich wel te onderscheiden met een ongekend grote accu. Waar je doorgaans dagelijks moet opladen, kun je met deze Zenfone 4 Max makkelijk twee of zelfs drie dagen uit de voeten. Daarnaast is het toestel voorzien van een dubbele camera achterop, waarmee je extra brede foto’s kunt schieten.

Het toestel is onderdeel van de Asus Zenfone 4-reeks, die bestaat uit verschillende smartphones in alle prijsklassen. Bij de gewone Zenfone 4 en Zenfone 4 Selfie legt Asus de focus op de camera. Het bedrijf claimt goede foto’s te schieten onder alle omstandigheden. De Zenfone 4 Max is iets goedkoper, maar beschikt als zowat de enige in zijn prijsklasse over een dubbele camera achterop. Toch moet de Max het vooral van zijn lange accuduur hebben.

De Asus Zenfone 4 Max in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

Er zijn twee varianten van de Asus Zenfone 4 Max, beide met kleine verschillen in de hardware. De 5,2 inch Zenfone 4 Max (ZC520KL) heeft een adviesprijs van 199 euro, de 5,5 inch-variant (ZC554KL) kost 249 euro. We hebben de specificaties voor je verzameld.

  • 5,2 inch-scherm met resolutie van 1280 bij 720 pixels (ZC520KL-versie)
  • 5,5 inch-scherm met resolutie van 1920 bij 1080 pixels (ZC554KL-versie)
  • Dubbele 13 megapixel-camera achterop, 8 megapixel-camera voorop
  • Loopt op Android Nougat, met gegarandeerde update met Android Oreo
  • Snapdragon 425-chip met vier cores, 3GB werkgeheugen (ZC520KL-versie)
  • Snapdragon 430-chip met acht cores, 4GB werkgeheugen (ZC554KL-versie)
  • 32GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met geheugenkaart

Meer over de Asus Zenfone 4 Max

De 5,2 inch Zenfone 4 Max heeft een accucapaciteit van 4100 mAh. Ter vergelijking: veel andere smartphones in deze prijsklasse hebben een accu van hooguit 3000 mAh. Deze grotere batterij zorgt ervoor dat je vrij makkelijk een volle dag zonder opladen kunt. Met een klein beetje moeite kun je zelfs twee dagen zonder oplader. De 5,5 inch-versie doet er nog een schepje bovenop, met zijn 5000 mAh accu. Dan heb je helemaal geen omkijken meer naar je accupercentage. De accu is zelfs zo groot, dat je de Max kunt aansluiten op andere smartphones om hem in te zetten als powerbank.

Daarnaast beschikken beide smartphones over twee camera’s achterop. De primaire 12 megapixel-camera schiet prima kiekjes. Asus’ PixelMaster-technologie betekent dat je ook in situaties met weinig licht nog degelijke foto’s kunt maken.  De secundaire camera heeft een extra brede kijkhoek, waardoor je bijvoorbeeld familiefoto’s kunt maken waar écht de hele groep op past.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Asus Zenfone 4 Max

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu