De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Asus Zenfone 4 Selfie Pro

7,5

Asus heeft de Zenfone 4 Serie geïntroduceerd, bestaande uit vier verschillende modellen. De Asus Zenfone 4 Selfie Pro is één van deze modellen. De naam is een hele mond vol, maar het is meteen duidelijk waar het Taiwanese bedrijf zich op heeft gericht met de smartphone: selfies maken.

De 4 Selfie Pro heeft namelijk twee frontcamera’s, naast de enkele camera achterop. Dat betekent een 16 megapixel-camera en voorop een combinatie van een 24 megapixel-camera met een 5 megapixel-camera. Verder draait het toestel draait op krachtige octacore-processor (Snapdragon 625) en heeft 4GB werkgeheugen. Dat betekent dat de smartphone dus krachtig genoeg is om mooie selfies mee te maken.

De Asus Zenfone 4 Selfie Pro in vogelvlucht

  • 5,5 inch-amoled-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels
  • Camera achterop van 16 megapixel en een 24 megapixel-frontcamera
  • Draait op Android 7.0 (Nougat) met Asus ZenUI-skin
  • Snapdragon 625 met 4GB werkgeheugen;
  • Intern geheugen van 64 GB, uit te breiden tot 256GB;
  • Vingerafdrukscanner, dubbele frontcamera

Lees verder na de advertentie.

Meer over de Asus Zenfone 4 Selfie Pro

Het belangrijkste op de 4 Selfie Pro is dus het maken van selfies, en dat kan je zien in het resultaat. Asus heeft de smartphone uitgerust met een 24(!) megapixel-frontcamera, die wordt ondersteund door een 5 megapixel-camera. Hiermee is de 4 Selfie Pro het eerste toestel dat met de frontcamera foto’s en video’s kan schieten in 4K-resolutie.

Ook zitten er een heleboel effecten en opties in de camera-app waarmee je je selfies nog mooier kan maken. Opvallend is de SelfieMaster-app. Hiermee kan je rechtstreeks streamen naar Facebook en YouTube, inclusief filters en in 4K. In de praktijk is het beeld echter minder mooi en kleurrijk dan je zou hopen.

Asus zenfone 4 selfie pro

Qua specificaties onderscheidt de 4 Selfie Pro zich verder niet van andere toestellen op de markt. Wel heeft de smartphone een eigen interface, ZenUI, dat door Asus over het besturingssysteem is heen gegoten. Het besturingssysteem is Android 7.0 (Nougat), maar over een paar maanden is ook Android 8.0 (Oreo) werkzaam op het toestel. Daarnaast heeft het toestel plek voor twee simkaarten en een micro-sd-kaartje. Dat betekent dat je het interne opslaggeheugen kan uitbreiden tot 256GB.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Asus Zenfone 4 Selfie Pro

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu