Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Asus Zenfone 4 Selfie Pro

Asus Zenfone 4 Selfie Pro
Scherm 5.5 inch
Camera 16 megapixel

Asus heeft de Zenfone 4 Serie geïntroduceerd, bestaande uit vier verschillende modellen. De Asus Zenfone 4 Selfie Pro is één van deze modellen. De naam is een hele mond vol, maar het is meteen duidelijk waar het Taiwanese bedrijf zich op heeft gericht met de smartphone: selfies maken.

De 4 Selfie Pro heeft namelijk twee frontcamera’s, naast de enkele camera achterop. Dat betekent een 16 megapixel-camera en voorop een combinatie van een 24 megapixel-camera met een 5 megapixel-camera. Verder draait het toestel draait op krachtige octacore-processor (Snapdragon 625) en heeft 4GB werkgeheugen. Dat betekent dat de smartphone dus krachtig genoeg is om mooie selfies mee te maken.

De Asus Zenfone 4 Selfie Pro in vogelvlucht

  • 5,5 inch-amoled-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels
  • Camera achterop van 16 megapixel en een 24 megapixel-frontcamera
  • Draait op Android 7.0 (Nougat) met Asus ZenUI-skin
  • Snapdragon 625 met 4GB werkgeheugen;
  • Intern geheugen van 64 GB, uit te breiden tot 256GB;
  • Vingerafdrukscanner, dubbele frontcamera

Meer over de Asus Zenfone 4 Selfie Pro

Het belangrijkste op de 4 Selfie Pro is dus het maken van selfies, en dat kan je zien in het resultaat. Asus heeft de smartphone uitgerust met een 24(!) megapixel-frontcamera, die wordt ondersteund door een 5 megapixel-camera. Hiermee is de 4 Selfie Pro het eerste toestel dat met de frontcamera foto’s en video’s kan schieten in 4K-resolutie.

Ook zitten er een heleboel effecten en opties in de camera-app waarmee je je selfies nog mooier kan maken. Opvallend is de SelfieMaster-app. Hiermee kan je rechtstreeks streamen naar Facebook en YouTube, inclusief filters en in 4K. In de praktijk is het beeld echter minder mooi en kleurrijk dan je zou hopen.

Asus zenfone 4 selfie pro

Qua specificaties onderscheidt de 4 Selfie Pro zich verder niet van andere toestellen op de markt. Wel heeft de smartphone een eigen interface, ZenUI, dat door Asus over het besturingssysteem is heen gegoten. Het besturingssysteem is Android 7.0 (Nougat), maar over een paar maanden is ook Android 8.0 (Oreo) werkzaam op het toestel. Daarnaast heeft het toestel plek voor twee simkaarten en een micro-sd-kaartje. Dat betekent dat je het interne opslaggeheugen kan uitbreiden tot 256GB.

Asus Zenfone 4 Selfie Pro
Welke Asus Zenfone 4 Selfie Pro wil je?
Wij hebben momenteel geen Asus Zenfone 4 Selfie Pro aanbiedingen voor je.
Sim only nodig?

Laatste berichten

De 5 beste goedkope smartphones met goede camera’s

De 5 beste goedkope smartphones met goede camera’s

Nieuws Wil je zeker zijn van een smartphone met een goede camera, dan kies je voor een peperduur vlaggenschip. Maar ook voor iedereen die niet een fortuin te besteden heeft, is er nog genoeg keuze. Dit zijn de vijf beste goedkope camera-smartphones van dit moment.
Asus Zenfone 4-serie hands-on: extra camera’s, grote accu’s

Asus Zenfone 4-serie hands-on: extra camera’s, grote accu’s

Reviews De Asus Zenfone 4-serie bestaat uit maarliefst vijf smartphones. De overwegend voordelige toestellen weten in positieve zin op te vallen met onderscheidende hardware. Wij probeerden ze vast uit.
Deze 5 Asus-smartphones met dubbele camera’s zijn binnenkort in Nederland te koop

Deze 5 Asus-smartphones met dubbele camera’s zijn binnenkort in Nederland te koop

Nieuws Asus pakt eind deze maand flink uit met maarliefst vijf nieuwe Android-smartphones. Alle toestellen in de Zenfone 4-reeks zijn voorzien van een dubbele camera achterop.