Asus Zenfone 4 Selfie

7,5

Asus heeft de Zenfone 4 Serie aangekondigd. Eén van de modellen uit deze serie is de Asus Zenfone 4 Selfie, een toestel dat volledig is gericht op het maken van selfies. De nieuwe smartphone heeft namelijk drie camera’s: één camera achterop en zelfs twee frontcamera’s.

Dat de Asus Zenfone 4 Selfie het van haar camera’s moet hebben is duidelijk, alleen door de naam al. Op andere vlakken onderscheidt het toestel zich namelijk niet van de concurrentie. De 4 Selfie draait standaard op Android 7.0 (Nougat) en heeft een werkgeheugen van 4GB. Daarnaast draait het toestel op een vlotte Snapdragon 430-processor en heeft het een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels.

De Asus Zenfone 4 Selfie in vogelvlucht

  • 5,5 inch-lcd-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels
  • Een 16 megapixel-frontcamera en een 20 megapixel-frontcamera
  • Android 7.0 (Nougat) met ZenUI interface
  • Snapdragon 430-chip en 4GB werkgeheugen
  • 64GB intern geheugen, uitbreidbaar met 256GB
  • Vingerafdrukscanner, dubbele frontcamera

Lees verder na de advertentie.

Meer over de Asus Zenfone 4 Selfie

De 4 Selfie heeft drie camera’s. De twee frontcamera’s (20 megapixel en 8 megapixel)zorgen voor een groothoekslens. Dit zorgt ervoor dat je selfies van hoogwaardige kwaliteit kan schieten, en dat al je vrienden op de foto passen. De nieuwe smartphone heeft ook een aantal apps speciaal voor het maken van selfies. Naast het interne geheugen van 64GB, kan je het geheugen nog uitbreiden met 256 GB. Zo heb je meer dan genoeg ruimte voor al je selfies en video’s.

Asus zenfone 4 selfie

De Zenfone 4 Selfie draait op Android 7.0, maar vanaf begin 2018 werkt ook Android 8.0 (Oreo) op het toestel. Asus heeft haar eigen ZenUI-skin over het besturingssysteem heen gelegd, waardoor het uiterlijk anders is dan normaal. Asus heeft haar eigen interface stevig vernieuwd, waar ZenUI voorheen rommelig en druk was.

De nieuwe smartphone heeft plek voor twee simkaarten. Zo kan je bijvoorbeeld makkelijk wisselen tussen een simkaart met abonnement en een prepaid simkaart. De Zenfone 4 Selfie heeft ook een aparte plek voor een micro-sd-kaartje, waarmee je het geheugen kan uitbreiden tot 256GB.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Asus Zenfone 4 Selfie

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu