Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Asus Zenfone 4

Asus Zenfone 4
Scherm 5.5 inch
Camera 12 megapixel

Asus Zenfone 4: camera’s voor alle kanten

De Asus Zenfone 4 is een opvallende Android-smartphone, door zijn grote focus op de camera. Asus heeft het toestel achterop namelijk van twee lenzen voorzien. Een speciale groothoeklens zorgt ervoor dat je bredere foto’s kan maken dan normaal. Tevens is de Zenfone 4 voorzien van krachtige hardware en de nieuwste software, zonder dat je daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen.

Het toestel is onderdeel van de Asus Zenfone 4-serie, die bestaat uit verschillende uitgebreide smartphones in alle prijsklassen. Ze hebben één ding met elkaar gemeen: de dubbele camera. Al kan de locatie nog wel eens verschillen. Zo krijg je bij de Zenfone 4 Selfie en de Zenfone 4 Selfie Pro een extra frontcamera, zodat je groepsselfies kunt maken. Bij de Zenfone 4 Max ligt de focus op de grotere accu, waarmee je twee tot drie dagen zonder opladen kunt.

De Asus Zenfone 4 in vogelvlucht

  • 5,5 inch-lcd-scherm met resolutie van 1920 bij 1080 pixels
  • 12 en 8 megapixel-camera achterop, 8 megapixel-camera voorop
  • Loopt op Android 7.0, met geplande update naar Android 8.0 (Oreo)
  • Snapdragon 630-chip met 4GB werkgeheugen
  • 64GB aan uitbreidbare opslag
  • Voorzien van vingerafdrukscanner

Meer over de Asus Zenfone 4

Smartphones met goede camera’s zijn er natuurlijk genoeg, maar met de Zenfone 4 specialiseert Asus zich. De primaire 12 megapixel-camera is namelijk bijzonder lichtsterk, door een diafragma van f/1.8. Dat betekent dat de lens veel licht kan opvangen en dus ook in situaties met weinig licht nog scherpe foto’s kan maken.

De tweede 8 megapixel-camera is een groothoeklens van 120 graden. Dat is bijna twee keer zo breed als het kijkveld van gewone foto’s. Daardoor kun je landschapsfoto’s maken waar echt elk detail in vastgelegd. Of maak een familiefoto waar wél iedereen oppast. Voorop zit tevens nog een extra 8 megapixel-camera voor al je selfies.

Daarnaast weet Asus op te vallen met goede hardware voor weinig geld. De tijd dat je veel geld moest uitgeven aan een vlaggenschip is nu echt voorbij. De Zenfone 4 heeft namelijk alles huis voor de gemiddelde gebruiker. De Snapdragon 630-chip, in combinatie met 4GB werkgeheugen en een ruime 64GB aan opslagruimte, is genoeg om het toestel altijd soepel te laten lopen. Of je nou Netflix, Google Maps of je browser gebruikt, je hoeft niet op gehaper te rekenen.

Asus Zenfone 4
Welke Asus Zenfone 4 wil je?
Wij hebben momenteel geen Asus Zenfone 4 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Laatste berichten

Asus Zenfone 4 review: degelijke telefoon in verkeerde prijsklasse

Asus Zenfone 4 review: degelijke telefoon in verkeerde prijsklasse

6,5
Reviews De opvolger van de Zenfone 3 is verkrijgbaar: de Asus Zenfone 4. Met een nieuw design, nieuwe camera en de slogan 'we love photo' waren wij erg benieuwd naar het toestel. Lees nu onze Asus Zenfone 4 review.
Asus Zenfone 4-serie hands-on: extra camera’s, grote accu’s

Asus Zenfone 4-serie hands-on: extra camera’s, grote accu’s

Reviews De Asus Zenfone 4-serie bestaat uit maarliefst vijf smartphones. De overwegend voordelige toestellen weten in positieve zin op te vallen met onderscheidende hardware. Wij probeerden ze vast uit.
Deze 5 Asus-smartphones met dubbele camera’s zijn binnenkort in Nederland te koop

Deze 5 Asus-smartphones met dubbele camera’s zijn binnenkort in Nederland te koop

Nieuws Asus pakt eind deze maand flink uit met maarliefst vijf nieuwe Android-smartphones. Alle toestellen in de Zenfone 4-reeks zijn voorzien van een dubbele camera achterop.