Asus Zenfone Go

1/5

Asus Zenfone Go: compact instapmodel

De Asus Zenfone Go is een betaalbare smartphone die ondanks zijn lage prijs degelijke specificaties biedt. Asus-smartphones kwamen lange tijd niet naar Nederland, maar daar is met de Zenfone 3-serie verandering ingekomen. De Zenfone Go is de meest interessante smartphone uit de serie als je op zoek bent naar een goedkope telefoon.

De Zenfone Go behoort dus tot de Zenfone 3-serie die uit meerdere toestellen bestaat. Dit toestel is het instapmodel van de reeks. De Zenfone 3 is het vlaggenschip van de serie, met een scherm van 5,5 inch en een Snapdragon 625-chipset. De Zenfone 3 Max zit hier iets onder qua specificaties en prijs, en valt in de middenklasse. Tot slot is er nog de Zenfone AR, een smartphone met ondersteuning voor augmented reality. Dit toestel heeft een 5,7 inch scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels en maar liefst 8GB aan werkgeheugen.

De Asus Zenfone Go in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Asus Zenfone Go biedt behoorlijk wat smartphone voor zijn relatief lage prijs. Hieronder vind je een kort overzicht van de Zenfone Go specificaties.

  • 5 inch-scherm met resolutie van 1280 bij 720 pixels
  • 13 megapixel-camera achterop, 5 megapixel-camera aan de voorkant
  • Loopt op Android 6.0 Marshmallow, met Asus ZenUI-skin
  • Snapdragon 410-chipset met vier cores, 2GB aan werkgeheugen
  • 16GB opslagruimte, uitbreidbaar met geheugenkaart
  • Voorzien van dualsim-ondersteuning

Meer over de Asus Zenfone Go

De Asus Zenfone Go heeft een accu van 2600 mAh aan boord. Dat klinkt misschien als vrij weinig, maar levert toch een flinke accuduur op in combinatie met de rest van de hardware. Met de Zenfone Go kun je makkelijk een dag volmaken op één acculading, terwijl sporadische gebruikers zelfs twee dagen vol kunnen maken.

Het toestel is voorzien van een quadcore Snapdragon 410-processor onder de motorkap. Voor al je dagelijkse taken biedt deze chip meer dan genoeg rekenkracht, terwijl de 2GB aan aanwezig werkgeheugen ook nog multitasking mogelijk maakt. Zware games zullen daarentegen niet zo lekker draaien. Enthousiaste gamers kunnen beter uitwijken naar een krachtiger toestel dat meer vermogen heeft.

Asus heeft de Zenfone Go voorzien van dualsim-ondersteuning. Dat betekent dat je op twee simkaarten tegelijk bereikbaar kunt zijn. Dit kan vooral handig zijn als je naar het buitenland gaat en een lokale simkaart in je toestel wil gebruiken. Er kan maar één simkaart tegelijk met het internet verbinden, dus het combineren van twee databundels gaat helaas niet.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Asus Zenfone Go

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu