Asus Zenfone Max Plus

1/1

Dit is de Asus Zenfone Max Plus

De Asus Zenfone Max Plus is een betaalbare phablet met een grote batterij en twee camera’s op de achterkant. Het grote 5,7 inch-scherm heeft een hoge resolutie, waardoor je van scherp beeld verzekerd bent.  Bovendien valt de smartphone op dankzij enkele unieke features in deze prijsklasse, waarmee de Max Plus enkele duidelijke streepjes voor heeft op zijn concurrentie.

Pluspunten Zenfone Max Plus

  • Dubbele achtercamera
  • Grote batterij
  • Hoge schermresolutie

Minpunten Zenfone Max Plus

  • Processor niet heel snel
  • Verouderde Androidversie

Onderscheidend: grote batterij

Lees verder na de advertentie.

Opvallend is de batterij van de Zenfone Max Plus. Met een capaciteit van 4130 mAh biedt dit toestel volgens Asus genoeg stroom om de telefoon op één acculading twee dagen in leven te houden. De usb-aansluiting is zelfs geschikt om andere toestellen op te laden met de accu van de Zenfone Max Plus. Zo verandert het toestel in een powerbank, terwijl het nog genoeg stroom overhoudt voor zichzelf.

Een andere zaak die we niet vaak zien in dit prijssegment is een dubbele camera. De primaire camera achterop is voorzien van een 16 megapixel-sensor, de andere camera heeft een groothoeklens en een resolutie van 8 megapixel. Zo kan een groter gebied worden vastgelegd op de foto. De frontcamera biedt een resolutie van 16 megapixel met diverse verfraaiingsfuncties, om oneffenheden in het gelaat digitaal weg te poetsen.

Hoge schermresolutie

Het scherm is van hoek tot  hoek 5,7-inch groot. De beeldverhouding 16:9 is hier gebruikt, zodat het toestel ondanks het grote scherm goed vast te houden is. Het scherm is langer en smaller dan bij een traditionele beeldverhouding. Met de hoge schermresolutie van 2160 bij 1080 pixels kunnen zo nodig in horizontale positie twee apps naast elkaar op het scherm worden geplaatst. De vingerafdrukscanner voor ontgrendeling van het toestel zit op de achterkant. Die herkent een vingerafdruk volgens Asus razendsnel; hij kan het toestel binnen een derde van een seconde ontgrendelen als de juiste vinger er op wordt geplaatst.

De Zenfone Max Plus is voorzien van een midrangeprocessor van MediaTek met acht kernen. Daarmee is deze telefoon  niet erg snel, maar wel snel genoeg voor de meeste apps, games en websites en de aansturing van de dubbele camera achterop. Nadelig is dat dit Asus-toestel op het nogal verouderde Android 7.0 loopt. De telefoon is voorzien van een opslaggeheugen van 32GB en een werkgeheugen van 3GB RAM.

Dit toestel koop je als… je een zeer redelijk presterende telefoon wilt hebben die vanwege zijn grote batterij lang meegaat, maar hier niet de hoofdprijs voor wilt betalen.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Asus Zenfone Max Plus

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu