Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Asus ZenFone Zoom

Asus ZenFone Zoom
Scherm 5.5 inch
Camera 13 megapixel

Asus ZenFone Zoom: nieuwe smartphone met 3x optische zoom

De ZenFone Zoom is een nieuw toestel uit de stal van Asus. De meest onderscheidende feature van de Zoom is het feit dat deze beschikt over een 13 megapixel-camera met 3x optische zoom. Het toestel is gericht op mensen die graag en veel fotograferen met hun smartphone en daarom van veel camera-functies voorzien. Ook wat interne hardware betreft is de ZenFone Zoom prima voorzien.

Zo wordt het toestel aangestuurd door een 2,3Ghz-quadcore-processor en heeft hij de beschikking over 4GB aan werkgeheugen. Onderhuids is verder maximaal 128GB opslag aanwezig, al is de telefoon in verschillende  opslagcapaciteiten beschikbaar.

Het scherm van de Zoom meet 5,5 inch met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Dit zorgt voor een hoge pixeldichtheid van 403 ppi, waardoor individuele pixels amper te onderscheiden zijn. De ZenFone Zoom kan verder overweg met 4g, draait uit de doos Android Lollipop en heeft aan de voorzijde een 5-megapixel-camera. Met een capaciteit van 3000mAh is de batterij van de Zoom vrij groot, al is deze niet verwijderbaar.

Pluspunten ZenFone Zoom

  • Uitstekende camera met veel mogelijkheden
  • Groot display met hoge resolutie
  • 4GB aan werkgeheugen

Minpunten ZenFone Zoom

  • ZenUI is niet voor iedereen
  • Relatief hoge adviesprijs
Asus ZenFone Zoom
Welke Asus ZenFone Zoom wil je?
Wij hebben momenteel geen Asus ZenFone Zoom aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Asus ZenFone Zoom video

Laatste berichten

Nieuwe smartphones Asus hebben maar liefst 4GB aan werkgeheugen

Nieuwe smartphones Asus hebben maar liefst 4GB aan werkgeheugen

Nieuws Asus heeft tijdens elektronicabeurs CES twee nieuwe smartphones aangekondigd: de Zenfone 2 en de Zenfone Zoom. De toestellen worden gekenmerkt door 4GB aan werkgeheugen en 64-bits Intel Atom-processors.