Asus ZenFone Zoom

Asus ZenFone Zoom

1/1

Asus ZenFone Zoom: nieuwe smartphone met 3x optische zoom

De ZenFone Zoom is een nieuw toestel uit de stal van Asus. De meest onderscheidende feature van de Zoom is het feit dat deze beschikt over een 13 megapixel-camera met 3x optische zoom. Het toestel is gericht op mensen die graag en veel fotograferen met hun smartphone en daarom van veel camera-functies voorzien. Ook wat interne hardware betreft is de ZenFone Zoom prima voorzien.

Zo wordt het toestel aangestuurd door een 2,3Ghz-quadcore-processor en heeft hij de beschikking over 4GB aan werkgeheugen. Onderhuids is verder maximaal 128GB opslag aanwezig, al is de telefoon in verschillende  opslagcapaciteiten beschikbaar.

Lees verder na de advertentie.

Het scherm van de Zoom meet 5,5 inch met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Dit zorgt voor een hoge pixeldichtheid van 403 ppi, waardoor individuele pixels amper te onderscheiden zijn. De ZenFone Zoom kan verder overweg met 4g, draait uit de doos Android Lollipop en heeft aan de voorzijde een 5-megapixel-camera. Met een capaciteit van 3000mAh is de batterij van de Zoom vrij groot, al is deze niet verwijderbaar.

Asus ZenFone Zoom

Asus ZenFone Zoom prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Asus ZenFone Zoom prijzen. Bekijk alle Asus smartphones.

Alle Asus smartphones met prijzen

Lees verder na de advertentie.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's