Asus ZenPad 3S 10

8
Reviewscore

Asus ZenPad 3S 10

1/4

Nieuws

Laatste update: 5 jaren geleden

Vlotte tablet met een vingerafdrukscanner

De Asus ZenPad 3S 10 is een nieuwe tablet van Asus, die zich onderscheidt door het fraaie scherm, de vingerafdrukscanner aan de onderkant en de prima specificaties. De ZenPad 3S 10 is voorzien van een 9,7 inch-scherm met een resolutie van 2048 bij 1536, wat zorgt voor een pixeldichtheid van 264 ppi. Dit is niet enorm veel, maar voldoende om scherpe beelden te produceren.

Onder de motorkap vinden we een Mediatek MT8176-chip met een hexacore-processor en 4GB aan werkgeheugen. Ook aanwezig is 64GB aan opslagruimte, een flinke 5900 mAh-accu en Android 6.0 (Marshmallow) met de bekende Asus-skin. De Asus ZenPad 3S 10 heeft een adviesprijs van 399 euro.

De Asus ZenPad 3S 10 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Asus ZenPad 3S 10 is een interessante tablet met vlotte specs en een handige vingerafdrukscanner. Hieronder hebben we de belangrijke features van het apparaat op een rijtje gezet.

  • MediaTek-chip met hexacore-processor
  • 9,7 inch-scherm met 2048 bij 1536 pixels
  • 4GB aan RAM, 64GB opslagruimte aanwezig
  • Android 6.0 (Marshmallow) en 5900 mAh-accu

Meer over de Asus ZenPad 3S 10

Belangrijk is dat de ZenPad 3S 10 draait op Android 6.0 (Marshmallow), waarbij Asus enkele aanpassingen heeft gedaan aan het besturingssysteem. Zo ziet het notificatiescherm er iets anders uit en worden er verschillende apps meegeleverd, die helaas niet allemaal nuttig zijn. Gelukkig kun je de meeste gemakkelijk verwijderen.

We hebben de Asus ZenPad 3S 10 uitgebreid getest en een review geschreven. Hieronder lees je de conclusie van onze recensie.

De Asus ZenPad 3S 10 heeft een flink aantal pluspunten, waaronder een strak design, vlotte hardware en een groot en helder scherm. Extra’s als een vingerafdrukscanner zijn daarnaast mooi meegenomen. Met een adviesprijs van 399 euro is het echter wel één van de duurste tablets van het moment en daardoor wegen de minpunten ook wat zwaarder. De teleurstellende camera en de overvloed aan overbodige meegeleverde apps frusteren. Het is een prima tablet, maar dat Asus vrijwel geen concurrentie heeft, betekent ook weer niet dat er geen ruimte is voor verbetering.

Lees meer in onze Asus ZenPad 3S 10 review!

Asus ZenPad 3S 10

Asus ZenPad 3S 10 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Asus ZenPad 3S 10 prijzen. Bekijk alle Asus producten.

Alle Asus producten

Lees verder na de advertentie.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's