De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Cyber Monday 2023

Cyber Monday 2023

Op de dag na Thanksgiving doen Amerikanen inkopen voor de feestdagen die voor de deur staan. Op deze vrijdag in november bieden fabrikanten hun producten met torenhoge kortingen aan en inmiddels is de koopgekte ook overgewaaid naar Nederland. Dit jaar valt die dag op 24 november. Heb jij jouw lijstje bij de hand?

Black Friday is dus helaas al voorbij, maar op Cyber Monday (27 november) zijn de allerlaatste deals nog te scoren. Deze pagina vullen we met een handig overzicht met alle Black Friday en Cyber Monday-artikelen die je op Android Planet voorbij ziet komen. Zo vind jij de deal die je zoekt, zonder de hele site door te spitten. Welke deal ga jij scoren?

Wanneer is Cyber Monday in 2023?

Black Friday is elk jaar op de laatste vrijdag van november, de dag na Thanksgiving. Dit jaar valt die dag op vrijdag 24 november. Veel winkels zijn echter zo gek op Black Friday dat ze niet alleen deze dag acties hebben, maar soms zelfs een periode van enkele weken. Afsluitend is er Cyber Monday op maandag 27 november.

Met Sinterklaas en Kerst voor de deur, zijn Black Friday en Cyber Monday hét moment om je inkopen te doen. Je bespaart immers een flinke som met alle kortingen die om je oren vliegen. Onder andere MediaMarkt, Coolblue, Bol en Amazon doen dit jaar weer mee en pakken ieder jaar weer groots uit. Natuurlijk klop je bij nog veel meer winkels aan voor aanbiedingen.

Lees verder na de advertentie.

Hoe scoor je de beste Cyber Monday-deals in 2023?

We zetten de beste Cyber Monday-deals voor je op een rijtje én waar je ze kan scoren. Android Planet verkoopt zelf geen producten. Wel maak je in je zoektocht naar een nieuwe telefoon, tablet, smartwatch of koptelefoon gebruik van onze toplijstjes, waarin we advies geven en de beste deals voor je op een rijtje zetten.

Via deze overzichten zie je welk apparaat bij je past en waar je de beste deal scoort. Voor de meeste devices halen we ieder uur de prijzen op, zodat we jou de beste deals kunnen tonen. Via onze prijsvergelijkers kun je eenvoudig zien waar jouw product het voordeligst is. Check het nu en scoor jouw deal.

Wat is de betekenis van Black Friday?

Black Friday betekent ‘zwarte vrijdag’ en is ontstaan in de Verenigde Staten. Het valt elk jaar op de dag na Thanksgiving en de meeste mensen hebben deze dag vrij. Met de aankomende feestdagen in het achterhoofd, gaan ze op deze dag massaal naar de winkels om cadeaus in te slaan.

Veel winkels hebben doelen die gehaald moeten worden of producten die nog voor het einde van het jaar weg moeten. Ze grijpen Black Friday – en de bijbehorende hoge kortingen – aan om dit op te lossen.

Inmiddels houden veel winkels het niet meer bij die ene vrijdag in november, maar hanteren ze een periode van een week of zelfs langer. Vaak beginnen de acties een week voor Black Friday en gaan het hele weekend door. Ook op de maandag scoor je veel producten nog met korting op Cyber Monday.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu