Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
4.5 inch
Camera
12 megapixel

BlackBerry KeyOne met abonnement: wat je allemaal moet weten

Oude tijden herleven met de BlackBerry KeyOne. Deze Android-telefoon beschikt namelijk over een fysiek qwerty-toetsenbord, precies zoals je van die oude BlackBerry Bold- of Curve gewend bent. Lekker tekstjes tikken op de toetsen in plaats van het touchscreen. Eerlijk is eerlijk: vooral voor langere teksten is dat vaak wel zo fijn.

BlackBerry heeft bovendien eindelijk Android omarmd. Geen rare besturingssystemen, maar toegang tot de meer dan 1 miljoen apps in de Play Store. Ook wordt de DTEK-beveiligingssoftware meegeleverd, die ervoor zorgt dat je smartphone strakke bescherming heeft. Zeker voor de zakelijke markt is dat een fijn stukje zekerheid!

BlackBerry KeyOne prijs

Je haalt een losse BlackBerry KeyOne al in huis voor 599 euro. Dat is echter de adviesprijs, en de kans bestaat dat je bij sommige webwinkels zelfs minder betaalt. De KeyOne is daarmee goedkoper dan veel andere high-end smartphones, terwijl hij qua hardware prima mee kan met de concurrentie. En dan hebben veel van die toestellen niet eens een fysiek toetsenbord.

BlackBerry KeyOne met abonnent kopen

Zie jij de BlackBerry KeyOne wel zitten? Goed nieuws: het toestel is met abonnement verkrijgbaar bij vrijwel alle grote providers. Dat is wel zo handig, want dan kun je de KeyOne gelijk optimaal gebruiken. Bestel een abonnement met genoeg belminuten, sms'jes en mobiele data en je kunt overal aan de slag. Bovendien kun je de aanschafprijs zo gemakkelijk spreiden over meerdere maanden of zelfs jaren. Met onze BlackBerry KeyOne prijsvergelijker vind je gemakkelijk de laagste prijzen.

Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app