Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5.4 inch
Camera
18 megapixel

BlackBerry Priv kopen - dit moet je weten

Als je dacht dat BlackBerry dood en begraven was heb je het mis. Ok, je ziet inderdaad veel minder BlackBerry's dan vroeger en 'Wat is je ping?' hoor je ook steeds minder vaak, maar het merk is bezig met een voorzichtige comeback, onder andere met de Priv. Die heeft alles wat je van een BlackBerry mag verwachten, zoals een stevige bouw, goede beveiliging en dat traditionele fysieke toetsenbord. Het grote verschil is dat de Priv op Android draait.

In eerste instantie lijkt de BlackBerry Priv gewoon een groot Android-toestel, met een scherm van 5,4 inch, maar als je dat scherm omhoog schuift vind je wat de BlackBerry altijd zo interessant maakte: een fysiek toetsenbord. Heel handig om langere berichten te typen met echte feedback, precies zoals we met de BlackBerry opgegroeid zijn. Tel daarbij op dat de Priv ook nog een degelijke processor heeft, veel werkgeheugen, en dat je met Android eindelijk fatsoenlijke apps op het toestel kunt installeren, en je hebt een prima telefoon in handen.

BlackBerry Priv-prijs

Zo'n slim staaltje techniek is niet altijd even goedkoop, en de BlackBerry Priv is naar verhouding relatief duur. Aan de andere kant is het toestel ook al best oud en viel de verkoop nogal tegen, waardoor je de telefoon inmiddels voor véél minder geld kunt kopen - dan hebben we het over bijna de helft van de oorspronkelijke prijs van 779 euro.

BlackBerry Priv met abonnement

Dan kun je er ook nog voor kiezen de BlackBerry Priv met abonnement te kopen. Dat is sowieso een stuk goedkoper op de lange termijn, want bij een BlackBerry Priv-abonnement betaal je je bundel en toestelprijs per maand. Daardoor geven providers vaak flinke korting. Alles over een BlackBerry Priv met abonnement lees je hier.

Download onze app

Download onze app