Bose QuietComfort Earbuds II

7,5
1/3

Pluspunten

  • Erg goed geluid
  • Krachtige actieve ruisonderdrukking
  • Prima draagcomfort

Minpunten

  • Niet draadloos op te laden

Prijzen vergelijken

De Bose QuietComfort Earbuds II zijn high-end oordopjes met actieve ruisonderdrukking van wereldklasse én een pittig prijskaartje. Op deze pagina vertellen we je meer.

Lees verder na de advertentie.

Bose QuietComfort Earbuds II: dit moet je weten

Met de Bose QuietComfort Earbuds II haal je oordopjes in huis die tot de top van de markt behoren. De opvolgers van de eerste generatie QuietComfort Earbuds beschikken over een uitstekende geluidskwaliteit, die je bovendien helemaal op jouw oren kunt afstemmen. De CustomTune-technologie geeft een signaal af, waardoor de dopjes de vorm van je oren leren kennen en het geluid zo aanpassen dat het altijd goed klinkt. Je krijgt verder niet alleen drie verschillende maten eartips, maar ook stabiliteitsbandjes waarmee de Earbuds II extra goed blijven zitten.

Bose QuietComfort Earbuds II

Bose claimt dat deze oordopjes de beste actieve ruisonderdrukking ter wereld hebben. De eerste reviews lijken het daarmee eens te zijn. Je luistert dus in alle rust naar je muziek, zonder gestoord te worden door omgevingsgeluiden. Als je geluiden juist wil versterken, omdat je bijvoorbeeld op de fiets zit, kies je voor de Aware-modus. Je kunt ook zelf instellen welke geluiden je wel of niet door wil laten.

Goede batterijduur, niet draadloos op te laden

De Earbuds II gaan met de actieve ruisonderdrukking ingeschakeld ongeveer zes uur mee op een acculading. In het meegeleverde oplaaddoosje zit nog eens achttien uur muziek. Na twintig minuten laden kun je weer twee uur verder luisteren. Helaas behoort draadloos opladen niet tot de mogelijkheden. Dat is gezien de hoge adviesprijs wel erg jammer.

Nog twee minpuntjes: de oordopjes kunnen tegen wat regen, maar zijn niet volledig waterdicht. Het is bovendien ook niet mogelijk om ze aan twee apparaten tegelijk te verbinden. Als je switcht tussen je smartphone en tablet, moet je dus opnieuw verbinding maken.

Bose QuietComfort Earbuds II

Review Bose QuietComfort Earbuds II

Lees natuurlijk onze uitgebreide Bose QuietComfort Earbuds II review voor al onze ervaringen. Hieronder vind je alvast wel de bondige conclusie van onze recensie:

De QuietComfort Earbuds II zijn de beste draadloze oordopjes van Bose tot nu toe, maar laten toch gemengde gevoelens achter. Voor de hoge instapprijs verwachten we een perfecte connectie met de app, meer mogelijkheden voor personalisatie en bijvoorbeeld draadloos opladen.

Daarbij is de accuduur goed, maar niet geweldig. Ben je op zoek naar een high-end setje draadloze oordopjes, dan moet je ze zeker meenemen in je overweging. Wel is het slim om te wachten totdat ze flink in prijs zijn gedaald. De adviesprijs van 299,95 euro is niet mals en andere alternatieven kosten (inmiddels) flink minder.

Bose QuietComfort Earbuds II

Prijs en beschikbaarheid

De Bose QuietComfort Earbuds II zijn vanaf eind september 2022 verkrijgbaar voor een adviesprijs van 299,95 euro. Je kiest uit de kleuren zwart en gebroken wit.

Bose QuietComfort Earbuds II specs

Type en uiterlijk

Type Oordopje
Vorm In-ear
Klankkast Gesloten

Verbindingen

Bluetooth Bluetooth 5.3
NFC
Nee

Batterij

Batterijduur enkele lading 6 uur
Batterijduur inclusief doosje 18 uur
Opladen via Kabel

Eigenschappen en bediening

Noise-cancelling
Ja
Spraakcommando's
Ja
Assistent Google Assistant
Bediening via aanrakingen
Ja
Belfunctie
Ja
IP-classificatie IPX4
Spatwaterdicht
Ja
Waterdicht
Ja
Stofdicht
Ja
Fabrieksgarantie 1 jaar
Releasedatum 15 september 2022

Bose QuietComfort Earbuds II deals

Bose QuietComfort Earbuds II

€ 211,06

1 dag

Bekijk bij bol.com plaza
bol.com plaza

Bose QuietComfort Earbuds II

€ 249,95

1 dag

Bekijk bij Belsimpel
Belsimpel

Bose QuietComfort Earbuds II

€ 252,03

3 dagen

Bekijk bij Proshop
Proshop

Bose QuietComfort Earbuds II

€ 289,00

1 dag

Bekijk bij Media Markt
Media Markt
Vergelijk alle Bose QuietComfort Earbuds II prijzen

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Bose QuietComfort Earbuds II

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu