Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Bose Sport Earbuds kopen: vergelijk hier de beste deals

Bose Sport Earbuds
Bose Sport Earbuds
Filters
Filters
×
2 resultaten vanaf € 199,95
Gesponsord
Sim only abonnement
Vodafone
Nu tot €7,50 korting per maand!
  • Gratis 5G bij ieder abonnement
  • Extra voordeel als je internet van Ziggo hebt
  • Dubbele data als je internet van Ziggo hebt
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only (20GB data)
KPN
Nu tot €10 korting per maand
  • Extra voordeel met KPN Hussel
  • Gratis 5G internet
  • Beste netwerk wereldwijd
Bekijk aanbieding
Bose Sport Earbuds
Bose Sport Earbuds
€ 199,95
2 jaar garantie
Coolblue
9.1
Coolblue
1d

Waar je de Bose Sport Earbuds koopt, heeft waarschijnlijk invloed op de prijs. Zo kan hij zomaar bij de ene winkel duurder zijn dan bij de andere. Maar hoe weet je nou bij welke winkel ze de beste prijs hebben? Heel simpel, dat weet je door onze prijsvergelijker te gebruiken. Je ziet in één oogopslag waar de Bose Sport Earbuds te verkrijgen zijn en tegen welke prijs. Op die manier pak je altijd de beste deal en betaal je nooit teveel. Handig toch?

De Bose Sport Earbuds kopen? Let hier dan op

De naam van de oordopjes verraden het al een beetje, maar de Bose Sport Earbuds zijn speciaal gemaakt voor de (fanatieke) sporters. Dat zie je terug in de specificaties en het design. Zo heeft het een IPX4-classificatie, wat betekent dat het tegen zweet en een lichte regenbui kan. Ook een beetje stof en zand is geen probleem. Draag ze echter niet onder de douche of in het zwembad, dat kunnen ze niet aan. 

In het design zit een speciaal vleugeltje verwerkt, deze klem je in je oor waardoor ze tijdens het sporten niet uitvallen. Er zijn echter ook nadelen. De batterijduur is in vergelijking met andere oordopjes vrij kort. Zo moeten ze na 5 uur alweer het oplaaddoosje in. Dat is natuurlijk meer dan genoeg tijd om een hele workout mee te kunnen, maar als je ze buiten het sporten om wil gebruiken, kan het misschien niet voldoende zijn. Het oplaadhoesje heeft genoeg batterij om ze nog eens voor 10 uur aan muziek te voorzien, in totaal dus 15 uur. Er zijn echter ook oordopjes te vinden met een totale batterijduur van ruim over de 24 uur. Die zijn niet eens per se duurder. Als je de Bose Sport Earbuds kopen wil, dan ben je dus waarschijnlijk een vrij fanatieke sporter. In dat geval zijn ze perfect voor jou.

Kan de prijs per winkel veel verschillen?

Jazeker, er is wel een adviesprijs vanuit de fabrikant en die wordt in het begin ook altijd wel gehanteerd. Na verloop van tijd komen er echter nieuwere modellen uit, waardoor de prijs van deze oordopjes beginnen te zakken. Ze zakken dan niet overal even hard. Daardoor ontstaan er soms grote prijsverschillen tussen de aanbieders. Daarnaast krijg je natuurlijk te maken met tijdelijke kortingsacties en promoties. Daardoor is een bepaalde aanbieder een korte periode echt een stuk goedkoper. Zo’n actie wil je natuurlijk niet mislopen wanneer je net de Bose Sport Earbuds kopen wil.

Zo werkt de prijsvergelijker

In de prijsvergelijker staat de goedkoopste aanbieding altijd automatisch bovenaan. Klik op de aanbieding om direct op de juiste pagina van de webshop te komen. Als je naar een specifieke kleur zoekt of bijvoorbeeld levertijd heel belangrijk vindt, kun je de filteropties aan de linkerkant gebruiken. Daardoor krijg je alleen het aanbod te zien dat het beste bij je past. 

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu