Cat CAT B15Q

7,5

CAT B15Q: stevige en waterbestendige telefoon

Je kent Catpillar (of afgekort CAT) misschien wel van de geel-zwarte graafmachines en bulldozers. Het kwam daarom als een verrassing  toen  het bedrijf in 2014 met een smartphone kwam, de CAT B15Q. Dit is een erg stevig toestel, dat IP67-gecertificeerd is. Hierdoor kan de B15Q tegen een stootje én tegen  tegen stof en water. Het toestel beschikt niet over indrukwekkende specs, maar is  ook niet slecht te noemen.

De CAT B15Q wordt aangedreven door een 1,3GHz quadcore-processor, die wordt bijgestaan door 1GB aan werkgeheugen. Onderhuids is 4GB aan opslagruimte en een 2000 mAh-accu aanwezig. Foto schiet de CAT B15Q met 5 megapixel-camera, die ook filmpjes in 1080p kan schieten.

Lees verder na de advertentie.

De CAT B15Q in vogelvlucht

De CAT B15Q is een opvallende verschijning en kenmerkt zich door de stevige en waterbestendige behuizing. Daarnaast beschikt het toestel over aardige specificaties. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • Kan tegen een stootje dankzij de  erg stevige behuizing
  • IP67-gecertificeerd: stof- en waterbestendig
  • 1,3GHz quadcore-processor met 1GB werkgeheugen
  • 2000 mAh-accu voorziet het toestel van energie

Meer over de CAT B15Q

CAT B15Q

Caterpillar is van origine  geen smartphonefabrikant maar levert met de CAT B15Q toch een prima toestel af. De smartphone is niet gericht op de normale smartphonegebruiker, maar op diegenen die een zwaar beroep beoefenen. Voor bouwvakkers is de CAT B15Q bijvoorbeeld erg geschikt.

Qua software is de CAT B15Q prima voorzien. Het toestel draait uit de doos op Android 4.4 (KitKat), zonder een aparte skin. Dat is niet erg, want hierdoor krijg je een bijna stockversie van Android. Wel staan er een aantal handige Google-apps voorgeïnstalleerd. Denk hierbij aan Gmail, Google Maps, Earth en Google+.

Uiteraard is het ook mogelijk om met de CAT B15Q foto`s te schieten. Dit doe je met de 5 en 0,3 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorzijde van het toestel. Gemaakte foto`s zien er prima uit en ogen kleurrijk en gedetailleerd. De vga-frontcamera is tot slot geschikt voor het maken van selfies en houden van videogesprekken met bijvoorbeeld Skype.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Cat CAT B15Q

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu