Cat S31

1/6

Nieuws

Laatste update: 5 jaren geleden

Cat S31: sterke toughphone met grote accu

De Cat S31 is een zogenoemde toughphone, wat betekent dat hij een extra sterke behuizing heeft. Deze smartphone is gemaakt voor mensen die zich veel in situaties bevinden waar een gewone telefoon het niet zou overleven. Denk aan bouwvakkers of avonturiers, of mensen die zich veel in de bergen begeven.

De S31 is het kleinere broertje van de Cat S41. Naast het feit dat de S41 wat duurder is, heeft dat toestel ook krachtigere hardware, een groter scherm en een fors grotere accu. Beide toestellen zijn voorzien van een stevige behuizing: de verschillen zitten vooral van binnen.

De Cat S31 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Cat S31 is naast een toughphone ook gewoon een capabele smartphone. Hieronder hebben we de specificaties van het toestel voor je op een rijtje gezet.

  • 4,7 inch lcd-scherm met resolutie van 1280 bij 720 pixels
  • 8 megapixel-camera aan de voorkant, 2 megapixel-camera voor selfies
  • Loopt op Android 7.0 (Nougat), zonder software-skin
  • Qualcomm-chipset met vier cores, 2GB werkgeheugen
  • 16GB opslagruimte, uitbreidbaar met geheugenkaartje
  • Stevige val-, water- en stofdichte behuizing, met IP68- en MIL-810G-certificering

Meer over de Cat S31

De Cat S31 is voorzien van een grote accu, met een capaciteit van 4000mAh. Dat is fors meer dan wat je op andere smartphones in deze prijsklasse vindt, en zorgt ervoor dat je meerdere dagen achter elkaar op één lading kunt werken. Bovendien laadt het toestel snel op met de meegeleverde lader, al wordt snelladen niet ondersteund.

Doorgaans voorziet Cat zijn toughphones van een standaardversie van Android, wat ook voor de S31 geldt. Het toestel wordt met maar weinig extra apps geleverd, waardoor Android er precies zo uitziet als Google het wil. Android-puristen zullen de S31 dan ook kunnen waarderen om zijn software-ervaring.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Cat S31

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu