De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Cat S40

7

CAT S40: oersterke smartphone met 4G-ondersteuning

Caterpillar, ook wel CAT in het kort, heeft inmiddels al meerdere Android-smartphones op zijn naam staan. Een van de laatsten is de S40, een water-, stof- en stootbestendig toestel dat standaard op Android Lollipop draait. Afgezien van enkele meegeleverde apps is er weinig aan Android veranderd, wat zorgt voor een soepele gebruikerservaring zonder afleiding.

Net als andere Cat-smartphones is ook de S40 weer voorzien van een stevige behuizing. Er is gebruikgemaakt van aluminium en krasbestendig glas, waardoor de smartphone vallen van maximaal 1,8 meter moet kunnen overleven. De S40 kan ook tot anderhalf uur onder water gebruikt worden, zonder dat er schade optreedt aan de hardware. Dit alles zorgt wel voor een relatief dikke behuizing (144.9 x 74.1 x 12.5 mm) en een hoog gewicht (185 gram).

Lees verder na de advertentie.

De CAT S40 in vogelvlucht

De CAT S40 beschikt over redelijke specificaties. Zo is er een 4,7 inch-scherm aanwezig, met een resolutie van 960 bij 540 pixels. Dit zorgt voor een prima pixeldichtheid van 234 ppi, waardoor individuele pixels wel te onderscheiden zijn. Dankzij het ips-scherm zit het met de kleurweergave en kijkhoeken van het scherm wel goed. De belangrijkste weetjes over de CAT S40 vind je hieronder.

  • Stevige behuizing is water-, stof- en stootbestendig
  • Voorzien van vrijwel stockversie van Android 5.1 (Lollipop)
  • IP 68-gecertificeerd en 4G-ondersteuning
  • 3000 mAh-accu voorziet het toestel van energie

→ De CAT S40 is simlockvrij bij Conrad.nl te bestellen (Meer info / Bestellen)

Conclusie CAT S40 review

De CAT S40 is interessant voor bouwvakkers, stratenmakers en andere gebruikers met een ander zwaar beroep. Het toestel heeft een lomp, maar stoer design, is enorm stevig gebouwd en dankzij de fysieke knoppen gemakkelijk in elke situatie te bedienen. Ook prettig is de stockversie van Android 5.1 en de aanwezigheid van een flinke accu die het dagenlang uithoudt. Voor al die stevigheid betaal je helaas flink: 439 euro veel geld gezien de bescheiden specs en waardeloze camera. Stel je op dat vlak niet zo`n hoge eisen en wens je een toestel dat water-, stof- en stootbestendig is, dan is de CAT S40 het overwegen waard.

→ Lees ons uitgebreide oordeel in de CAT S40 review.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Cat S40

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu